Pôrod Levice - aktuálna situácia

29. dec 2021

Zaujíma ma aká je aktualna situácia v LV v pôrodnici. Môže ísť 3x očkovaný otecko k pôrodu?
Ja som zatiaľ neočkovaná a neprekonaná, tak načo všetko sa mám pripraviť? Budem rodit prirodzene, tak PCR test si ani moc naplánovať neviem.
Ďakujem

fleur1111
29. dec 2021

Ak si neockovana a neprekonana, tak na oddelení šestonedelia si vypočuješ ako ohrozujes zdravotníkov 🤦🏽‍♀️ A celkovo na šestonedelí je to aktuálne veľmi zle s ich prístupom k rodickam. Ako je to s otcom pri pôrode neviem, ja som mala prednedavnom cisarsky rez, tak muž tam byt nemohol.

alka13
29. dec 2021

@fleur1111 tak dúfam, že juni to bude už pokojnejšie :/ ja tiež nie som očkovaná a ani sa nedám, kedže mám AI ochorenie a toto tam počúvať :/

fleur1111
29. dec 2021

@alka13 vieš čo nemám slov na nich, u mna veľké sklamanie.

moma1406
29. dec 2021

Ja som síce rodila v septembri a robili mi antigenove aj pcr a ani v rúšku som nerodila a ani mi nikto nič nepovedal no vtedy to bolo ine teraz neviem🙂

fleur1111
1. jan 2022

Ja ockovana som, to oni ani nevedeli. Ale keď môj muž mal prísť za mnou a za malým a pýtala som sa ako je to s návštevami - jeden deň mi povedali, že musí mat potvrdenie o prekonaní a max na 20 min, tak som mu povedala, nech si ten zdrap papiera donesie, lebo covid prekonal zhruba pred mesiacom ako som rodila. V deň keď prišiel, tak ho za mnou ani nepustili, niesol mi ešte veci, ktoré som potrebovala pre seba a malého a rovno ho otočili aj s tým zdrapom papiera, že keď nie je ockovany, tak mi nemôžu ani veci podať 🤦🏽‍♀️ Takze toľko k sestonedeliu v Leviciach.