Mamičky vedeli by ste mi prosím poradiť nejaké pohybové aktivity, krúžky alebo niečo podobné, kam by vzali aj 3rocne dieťa? Čo som pozerala tak bolo 4+ ...tak či je niečo v lv aj od 3 rokov
@janka_266 ďakujem za odpoveď...googlila som a nič som nenašla tak som dúfala že možno má niekto nejake zákulisné info 😂
@natalia912 ešte bolo pred rokom na cirkevnej taký "krúžok" do 6 rokov tuším, každý pondelok, že tam sa im venovali učitelia telesnej, deti tam boli s rodičmi a učili ich kotúľ, stojku a podobne, ale tento rok to už nebolo, tak neviem či to úplne skončilo, alebo mali len rok pauzu. na fb to má stránku, že vieto levice. ale keď nič nie je, tak v zimnom období bola tá hernička v jungle super, aspoň sa tam unavia :D
@natalia912 v jungle býva cez víkend otvorená herňa, ale to je skôr voľná hra, cez medulienku býval cupi lupi s fyzio, tiež v jungle, to bývalo doobeda, ale myslím, že obe v lete nebudú fungovať. ale niečo, kde dieťa odovzdáte ako na klasický krúžok, pre takéto mini deti tu nie je