Mediklinik Levice

27. júl 2024

Ahojte prosim máte nejaké skúsenosti s Mediklinik v Leviciach?Robia jednodňovú chirurgiu aj na operáciu fimózy ale nacenili mi zákrok skoro za 400eur pre dieťa a to už je vraj aj po odrátaní úhrady poisťovne.Tak či vôbec do toho tam ísť alebo hladať ďalej.Vopred ďakujem.

dettilv
27. júl 2024

Mňa tam operoval dr.Csendes. A kľudne by som tam išla znovu, hoci aj zajtra. Určite radšej tam ako napr do agelu. A zbytočne cestovať ďalej napr do Nitry keď je mediklinik super. Ja určite odporucam

mimikarol
28. júl 2024

Ja som bola dva x s dcérou na vybratie mandlí (krčných aj nosných). Nemôžem nič zle povedať čo sa týka prístupu lekárov, sestričiek. Samozrejme tam to musí fungovať na inej úrovni keďže si tam človek platí nemalé peniaze.

autor
28. júl 2024

@dettilv
@mimikarol tiez vám nacenili také sumy?

autor
28. júl 2024

@dettilv
@mimikarol ja to tam mam 75km takze ozaj by mi bola blizsia aj NR ale tam jednodnovu urologiu nerobia.Iba vo fakultnej kde sa lezi min.4 dni

dettilv
28. júl 2024

Mňa operovali pred 13 rokmi a vtedy dr povedal že tie polypy mi narastu naspäť no odvtedy mám pokoj. A už vtedy som platila 200€skoro. A beriem to tak že za kvalitu sa platí. Neviem odkiaľ ste a aké máte súkromné kliniky v okolí ale do štátnych nemocníc by som nerada išla, radšej by som si zaplatila...

autor
28. júl 2024

@dettilv na urologiu pre deti mi vyhodilo iba Levice,Martin a BA a najblizsie mame Levice z toho vsetkeho.

mimikarol
28. júl 2024

My sme zakaždým platili cca 250€

nicoldee
1. aug 2024

@mimikarol ahoj môžem sa spýtať kedy ste si boli dávať vyberať?

mimikarol
1. aug 2024

@nicoldee pred 3 rokmi