Ahojte, baby, chodia niektorej z vás deti do ms Dopravná, Cirkevná, Konopná, Vansovej v Leviciach, alebo sa tam chystáte dať zapísať deti a vôbec- chystáte dať zapísať deti v tomto korona case? Vopred veľmi pekne ďakujem za odpovede... 🙂
@jahodka4 ahojte,ja mám deti na Konopnej,som spokojná....syn konči,je predskolák,dcera teraz dnes zacala s adaptáciou (mala ist povodne od januára po zim.prazdninach)...dnes bola na 2 hodiny prvý deň..
Zapisy bývajú vacsinou od 30.4-15.5.,treba sledovať stránky mesta alebo facebook...minuly rok už bola korona tak sa vsetko riesilo online..za normalnych okolností majú aj deň otvorených dverí a je tam moznost ist pozriet🙂
Okružná je super
@jany149 Konopnu máme celkom blízko, to by aj išlo do úvahy, však práve, za normálnych okolnosti som rátala, že by som sa išla aj pozrieť do ms, kde by som dala dieťa do vidieť ľudí, priestory, teraz ani neviem, či vôbec budú nejako normálne fungovať ms na jeseň, baby inak neviete, či je možné dať aj viac prihlášok do rôznych ms? ;)
Ja som dala syna na Dopravnú, ale nebola som spokojná, ani on ani ja, odišli sme odtiaľ na Okružnu a nedá sa to ani porovnať
Baby? A je šanca, že v niektorej z týchto škôlok je aj montessori prístup? Neviete?
@miniaturka19 nie
@miniaturka19 možno sv. Vincenta de Paul
@miniaturka19 Na Pereckej, ale pekne si zacvakas, i keď vraj mali teraz znižovať ceny... ;)
@miniaturka19 Ja by som najradšej tiež dala syna do monte škôlky, aj školy hádam, on je od malička vedený voľným štýlom, hra sa, s čím ho zaujíma, neviem, čo by ten robil v klasickej škôlke... :/
@jahodka4 chystám sa dať zapísať ,veď do septembra toto šialenstvo hádam skončí...kedy sa podávajú prihlášky prosím vás?