Ahojte baby musim sa prísť postazovat sem. Je mi dosť smutno . Som tu cerstvo pristahovana takze tu nemam nikoho okrem manžela a svokry jednom dome plus syna ročného. Som 2krat tehotna a som 37tt ,necitim sa uz tak milovana ako predtým ked som bola prvýkrát tehotná.
Muz kopal jamu na dvore a ja som sa venovala synovi. Na obed ledva jedol asi mu idu zuby bočné. Tak som mu chcela dať jesť no odomna nechcel tak som sla poprosiť muza ci mu neda jesť. Cely bol spinavy a poprosil ma ze ci maleho nedonesiem na dvor kŕmiť do kocika,no ja som nechcela lebo som malému vravela ked sa napapas mozes von a muz mi tvrdil na to ze to je vyhrazanie som kukala ako puk zle som povedala malemu ? lebo neviem co si mam myslieť sa cítim znechutena potom sme sa začali hádať 🙈 a k tomu cely nervozny a hovoril ze sa mu rozjebal vrtak a ze by najradšej sadol do auta a išiel prec ze take nervy mal proste sa mu nedarilo a ja mu vravim tak chod a on ze nejdem ,skoro si zlomil nohu dodal ešte k tomu ,je nervózny ked nema dorobene veci ako on chce , ze všetko musi byt po mne vravel 🙈. A malý ledva mi spal poobede len hodinu teraz znova som chcela vnútri no on mi ho zobral von do kocika tak som ho zobrala do vnútra nech si pokracuje so svojou robotou .
Bezne situacie v tehotsnstve, malom dietati a dome. Vsetci mate nervy, chce to skludnit sa a netrvat na nepodstatnych veciach
dieta normalne mohlo jest von, urcite by ho nepoznacilo, ze si mu povedala ze vonku moze ist az po jedle a potom by si to nedodrzala, ved ma len rok. este som skor prekvapena, ze tvoj muz suhlasil,ze ho nakrmi, ked sa mu nedarilo
Podla mna je hladny tvoj muz 🤣
Čiže niesi schopná nakŕmiť dieťa, tvoj muž napriek tomu, ze ma robotu súhlasí, že to spraví za teba a ty máš problém zobrať dieťa von lebo ego. A záver ktorý z toho vytvaras je, že už ťa nemiluje.. Tak?
@haley7897 som schopná len mi tvrdlo aj brucho a nevladala som uz , nemam s tym problém vôbec
A prečo nemohol vlastne jest vonku? Hádate sa o blbosti podľa mňa. Chápem ze 37 TT je už taký čas že ti idú na nervy všetci a všetko, je to normál ved to asi poznáš z predošlého tehotenstva.
Daj priestor aj mužovi trochu, keď ho chce nakŕmiť ci kočíkovat vonku prečo je to taky problém? Sadni si na gauč, vyloz nohy a relaxuj.
Dnes bol krasny den,preco by nemohol jest vonku? Lipnes na hlupostiach a potom to takto u vas vyzera. Mate tazke obdobie a este hrate hru kto z koho a pohadzujete si dieta zvonka dovnutra,otras.
Chod sa mu ospravedlnit....fakt je mily ze aj napriek tomu ze nieco vonku robi bol ochotny krmit dieta ked si ho poziadala. Plus ho aj vonku uspal...bud rada ze ho mas. Ale kludne sa vyhovor na hormony, musi chapat aj on teba.
Ja ťa chápem že je to náročné 🙂
Ďakujem krásne za odpoveď vsetkym❤️
Uz ste udobreni?
máte obaja zaťažkávajúce obdobie, mužovi sa nedarí, ty si tehotná, kmášu s tebou hormóny, navyše máte malé dieťa. Choď za ním, objím ho a povedz mu, že to máte teraz ťažšie, ale spolu to zvládnete. Nerieš somariny, kľudne ho mohol kŕmiť vonku a vyhli by ste sa hádke