Kúpanie s bábätkom - Levice a okolie

viki2205
1. apr 2023

Dobrý deň. Poraďte prosím, kde v okolí Levic sa môžme ísť kúpať s 9 mesačným bábätkom. Ďakujem

janka_266
1. apr 2023

@viki2205 ak jednorazové, plaváreň, podhajska. Ale pdohajdka je skôr asi pre väčšie deti, alebo možno v lete. Keď pravidelne, tak plavecké jasličky Kika. Odporúčam

viki2205
autor
1. apr 2023

@janka_266 jednorázovo sme sa chceli ísť okúpať

janka_266
1. apr 2023

@viki2205 my sme boli teraz s dvojročným na podhajskej. Vnútri je len jeden mini bazén pre deti. Pozrela by som, či tie ďalšie majú vhodnú teplotu, lebo dosť tam bolo teplo. A pripravte sa na rady starších pani v okoli. Nám tam vysvetľovali, ako je nevhodne tam brat tak malé dieťa 2 ročne 🤣

janinah
1. apr 2023

@janka_266 to jej kľudne vysvetlím aj ja tu...staršie panie totiž niečo už prežili a veľakrát majú zdravý sedliacky rozum v mojom prípade aj zdrav.vzdelanie,nie každý starší človek je hlúpy a nemožný....
Takže autorka,ak máš zdravé batoľa a chceš to zmeniť,tak ho zober do bazéna,kde pred vami boli na 100% samé zdravé deti ,kde všetko urcite poriadne dezinfikuju aj ovzdušie,kde v mokrom prostredí nečiha nijaká pleseň ( pleseň nie je až vtedy,ak je to cierne),kde nehrozí prievan a kde 9 mes.dieta nebude mať ani ten najmenší stres z hluku a kriku a kopy iných ludi.Daj si poradiť ak chceš,píšem to napriek tomu,že má tú zožerú co si to dovoľujem,však dnes je iná doba a 3 mes.uz k moru chodia....ide mi len o to malé dieťa,tiež mam 9 mes.vnucika a už sa tešíme na mini bazénik v lete na vlastnom dvore.

nafka0483
1. apr 2023

@janinah Ciastocne suhlasim, ale na druhej strane sa stretnes s komentarmi - ved mt ako deti sme .... a nic nam nebolo. To len teraz su matky uzkostlive a drzia deti v bubline a sterilite, jasne, ze maju potom alergie a nalepi sa na nich kazda choroba...

Podla mna taka zlata stredna cesta je ok. 9 mesacne uz nie je par tyzdnove babo. Od 6 mesiacov sa bezne chodi aj na baby plavanie.

janinah
1. apr 2023

@nafka0483 stále existujú jazera,prírodné kúpanie aj to more od cca 1.roka je fajn....a bazénik na vlastnom dvore dieťaťu bohato stačí,aj keď mnohým matkám nie....ja len viem aké infekcie oči a uši na ošetrenie k nám chodia z bazénov.....

janka_266
1. apr 2023

@janinah tak ale hádam 2rocne by už mohlo 😃 bol tam prvýkrát. Na baby plavanie chodí od roka. Skôr by som ho ani ja nebrala, ale každý si urobí ako sám uzna za vhodne.

viki2205
autor
1. apr 2023

Práve s Podhajskou mame veľmi zle skúsenosti. Síce to bolo pred 4 rokmi ale celá skupina co sme sa tam boli kúpať sme dostali vo vonkajšom bazéne svrab. A to teda bolo dosť nepríjemné. Odvtedy sme sa tam kúpať neboli a s dieťaťom by som tam nešla určite.

jojka_m
1. apr 2023

@viki2205 Štúrovo, je tam aj detský bazénik. Moje deti to tam milujú. A pre dospelých sú aj sauny, vírivka. Cenovo omnoho lacnejšie ako napríklad Podhájska a ste tam do 45min