Dobrý deň. Poraďte prosím, kde v okolí Levic sa môžme ísť kúpať s 9 mesačným bábätkom. Ďakujem
@viki2205 my sme boli teraz s dvojročným na podhajskej. Vnútri je len jeden mini bazén pre deti. Pozrela by som, či tie ďalšie majú vhodnú teplotu, lebo dosť tam bolo teplo. A pripravte sa na rady starších pani v okoli. Nám tam vysvetľovali, ako je nevhodne tam brat tak malé dieťa 2 ročne 🤣
@janka_266 to jej kľudne vysvetlím aj ja tu...staršie panie totiž niečo už prežili a veľakrát majú zdravý sedliacky rozum v mojom prípade aj zdrav.vzdelanie,nie každý starší človek je hlúpy a nemožný....
Takže autorka,ak máš zdravé batoľa a chceš to zmeniť,tak ho zober do bazéna,kde pred vami boli na 100% samé zdravé deti ,kde všetko urcite poriadne dezinfikuju aj ovzdušie,kde v mokrom prostredí nečiha nijaká pleseň ( pleseň nie je až vtedy,ak je to cierne),kde nehrozí prievan a kde 9 mes.dieta nebude mať ani ten najmenší stres z hluku a kriku a kopy iných ludi.Daj si poradiť ak chceš,píšem to napriek tomu,že má tú zožerú co si to dovoľujem,však dnes je iná doba a 3 mes.uz k moru chodia....ide mi len o to malé dieťa,tiež mam 9 mes.vnucika a už sa tešíme na mini bazénik v lete na vlastnom dvore.
@janinah Ciastocne suhlasim, ale na druhej strane sa stretnes s komentarmi - ved mt ako deti sme .... a nic nam nebolo. To len teraz su matky uzkostlive a drzia deti v bubline a sterilite, jasne, ze maju potom alergie a nalepi sa na nich kazda choroba...
Podla mna taka zlata stredna cesta je ok. 9 mesacne uz nie je par tyzdnove babo. Od 6 mesiacov sa bezne chodi aj na baby plavanie.
Práve s Podhajskou mame veľmi zle skúsenosti. Síce to bolo pred 4 rokmi ale celá skupina co sme sa tam boli kúpať sme dostali vo vonkajšom bazéne svrab. A to teda bolo dosť nepríjemné. Odvtedy sme sa tam kúpať neboli a s dieťaťom by som tam nešla určite.
@viki2205 ak jednorazové, plaváreň, podhajska. Ale pdohajdka je skôr asi pre väčšie deti, alebo možno v lete. Keď pravidelne, tak plavecké jasličky Kika. Odporúčam