Kde sa dobre býva v Leviciach?

cililing1123
18. nov 2020

Ahojte žienky,
presťahovala som sa do LV z iného kraja. Mám 14 ročnú dcéru. V 1.rade idem zháňať byt, 3 izbový. Kde sa Vám dobre býva? Môže to byť aj 10 km od Levíc. Chcela by som niečo tichšie, kde je zeleň. Nepotrebujem už po ruke školu či škôlku. Mám aj auto.
Prosím poraďte mi - mená a Vaše skúsenosti (kontakty mi prosim piste cez IP aby sa tu zrejme neporusili pravidla) - všobecný lekár pre mňa, pre dcéru lekár pre deti a dorast, kontakt na masérku/maséra (mám problémy s krížami), kaderníčku, poznáte dobrú posilovňu (do budúcnosti). Ďakujem Vám veľmi pekne za ochotu 😘

keď

jahodka4
19. nov 2020

@cililing1123 Ahoj, čo sa týka bytov, ak by ste chceli podnájom, priprav si aspoň 500€ mesačne, na začiatok 1000€ aj s depozitom, čo sa týka lokality, aj v meste sa dajú nájsť, aj sídlisko rybníky, treba popozerať stránky s bytmi, keď by to bolo mimo LV, tak Veľký Ďur, Kalná nad Hronom, boli dobré ceny bytov, čo sa týka lekárov, ti sa tu zvyknú bežné spomínať, dosť je v poslednom čase chvaleny dr. Foldesi, i Dr. Horváthová, ale tá už neviem, či berie, ale že vraj podľa bydliska tak lekár musí zobrať, čo sa týka dorastu, tam ti nie úplne dobre viem poradiť, treba si ešte pozistovat, masér netuším, posilka som videla dobré ceny v pereci, i šport garden, kaderníčku netusim, pekný večer zatiaľ.

cililing1123
autor
19. nov 2020

@jahodka4 dakujem 🙂

sarita510
3. dec 2020

ahoj nasla si nieco ? aj my sa cheme prestahovat tak hladam nieco vhodne

sarita510
2. jan 2021

@jahodka4 ahoj prosim ta ako to je s pracou v LEviciach ? je jej dost ?

cililing1123
autor
2. jan 2021

@sarita510 bytov tu mas... jeden ako druhy 😀 bud neprerobene, stare a v tejto dobe ist do prerabky ja nemam odvahu alebo prerobene - kde je cena brutalna a aj tak to nie je podla predstav, pretoze kazdemu sa paci nieco ine... treba chodit, pozerat, hladat pre a proti... vela stastia 🙂

caroline_
3. jún 2021

@sarita510 ahoj,ja som sa z levic uz davnejsie nastastie odstahovala, ale co sa tyka prace podla mna jedine zavody na geni pripadne mochovce, za mna slabota ale mozno sa to uz zmenilo. Nasla si si nieco ? 🙂