Prosím o skúsenosti na zubnych klinikách okres Lv,Zc,Zh..kolko sa caka na termin napr..aspon cca cenu nejakeho vykonu,napr.korunka alebo endodoncia(nervy)..hľadám zubara,kde sa nerobí,,na kolene",50pacientov za den a aj to tak vyzera..,kde pouzivaju moderné prístroje, venujú sa aj poctivej dent.hygiene,zubnej chirurgii,vedia urobiť korunky na počkanie..viem min.o 3 takych v Leviciach,ale kedze s cenami je to hrúza vsade,kde očakávate aj serióznu prácu,nakoľko take ambulancie s poisťovňami nespolupracuju(aspon ja som takych nenasla)tak sa neviem rozhodnúť kam investovať toľké peniaze🙈 potesi, ak robia bez problémov aj poobedne termíny.. riešim jeden dost akútny problém ale chcem uz aj mat svojho dobrého zubara natrvalo.🙏
@mamickalisticka ďakujem za ochotu, pozerám ale nemaju ziadne recenzie ani komentáre na profile..zato hľadám osobne skúsenosti niekoho, aby som nešla naslepo..viem,že v Lv je tých súkr.klinik viac a vsetky vyzeraju na stránke dobre, pacientov prijímajú len by som potrebovala niečo o čo sa oprieť pri rozhodnutí kde pojdem..je to dosť drahy špás a hlavne uz mi jeden zubar zuby poriesil a mam poslednu sancu si ich zachrániť 🙈
@tetkaevka tak v tomto rozmedzí je veľmi ťažké nájsť dobrého zubára. Ale v lv maju nejakú novú zub. ambulanciu. Skúste, vyzerá to fajn.