Ahojte! hladám si parťáčku na kočíkovanie v Leviciach. Bývam na Vinohradoch, ale nie som pôvodne z LV, a preto tu dokopy nikoho nepoznám 😒 Mám 8 mesačného chlapčeka a väčšinou chodíme sami dvaja, ale nebaví to uz ani mňa ani jeho, začína mať obdobie, keď sa aj v kočíku nudí keď nevidí deti, zvieratá.... no bolo by veselšie keby sa niekto našiel na spoločné kočíkovanie. Keď sa niekto ozve budem veľmi rada, pekný deň všetkým!
no von chodime tak okolo pol druhej, druhej, dakedy aj o stvrt na dve a sme von pokym uz nemrznem, hehe. No ja som z Oravy, vydala som sa tu, ale neplanujem tu dlho ostat, este do leta a pojdeme dufam tata. A ty si odtialto, ci si sa tiez pristahovala?
jeeej ahoj, ty si moj clovek, lebo ja som tu tiez len pristahovana od maja a nikoho tu nepoznam, ja som rodila teraz v auguste, tiez mam chlapceka, no byvam na rybnikoch, ale mohli by sme sa dakde v polke cesty stretnut 🙂 a pochodit dakde. Co ty na to? Ja tu tiez na nete skusam dakoho najst, nech sama s Drobcekom nechodim, tak ak by si mala zaujem, tak mi napis, tiez budem rada, ze dakoho poznam, papa