Gynekologička MUDr. Iveta Ďurovská

9. sep 2024

Ahojte,ako ste spokojné s gynekologičkou a jej sestričkou?

lucia13022023
9. sep 2024

Ja veľmi. Sestrička veľmi milá, skvelý prístup, aj cez víkend odpise a doktorka taktiež. Vystriedala som v lv troch gynekologov/gynekologicky a dr Durovska mi ako jediná pomohla s problémom ktorý som mala deväť rokov... A nik mi s ním nevdel pomôcť. Veľmi ľudský prístup..

autor
9. sep 2024

@lucia13022023 dakujem 🙂

monca_24
9. sep 2024

Aj ja k nej chodím od mojich 16tich, aj tehotenstvom som si u nej prešla. Spokojnosť, vždy poradí aj odpíše mailom hocikedy 🙂

autor
10. sep 2024

@monca_24 dakujem,rozmyslam ze k nej prejdem,len ma udivuje ze je ako jedina v LV kde ma aj stranku a aj odpisuje,moja gyn z ineho mesta este aj na FB pise kedy maju dovolenky...

moma1406
13. sep 2024

Ja som k nej chodila od 15 ,prešla som si tam aj tehotenstvom no vôbec som nebola spokojná odišla som od nej

nikk3y
7. okt 2024

Ahoj je príjemná, aj sestrička ... prešla som si prvým tehotenstvom no napokon som na poslednú chvíľu pred pôrodom odišla 🙂 ak chceš vedieť viac píš spravu 🙂

adkovmotylik
25. okt 2024

Ja som u nej 12 rokov a veľmi som spokojná 🙂

ol1234
30. okt 2024

Chodila som ku nej od začiatku. Kým neprišli komplikácie v tehotenstve bolo všetko ok. Po pôrode som hneď prestúpila.

autor
1. nov 2024

@ol1234 to vazne?a ku komu prosim vas?

ol1234
2. nov 2024

Teraz chodím ku Francovej, ona ma aj odrodila.

autor
4. nov 2024

@ol1234 akurat som ju pozerala, no ona robi len stredy?to ma trochu odrazda

nikk3y
5. nov 2024

Robí celý týždeň neviem čo si našla 🙂 ale má celý týždeň rozdelený do harmonogramu 🙂 a ja osobne ak ti záleží na komunikácii a všetko vedieť a nieje to jedno a chceš vedieť aj o výsledkoch tak by som k nej nešla 🙂 ... lebo je výborná, príjemná, usmievavá, cítiš sa dobre lebo žena.. ale nešla by som ak si typ že chceš vedieť 🙂 lebo tam ti nepovedia len vo všeobecnosti a keď sa spýtaš tak povedia že je všetko v poriadku 🙂 ...a ďalej neriešia🙂 ak máš problém... tak dajú lieky , preliecenie, a ďalej nič, a hlavne ak dá to bude opakovať žiadne stery pre prípadné zistenia navyše (vziať ster pri diskomforte vezme ale nespraví komplexné vysetrenie) šla by som určite ak chceš ísť k žene tak na polikliniku 🙂 (bola som u nej a kebyze neodidem, tak dost mozno by som riskovala život svojho dieťaťa a aj svoj 🙄)- Francová napríklad (na mňa pôsobila,milo, príjemné, upokojúco síce rázne vravela co a ako ale... to my pomáhalo- odrodila mi prvú dcérku)

Ak chlap tak špička je - Bátovský,(bola som u neho po ďurovskej.... vsetko fajn pohodovy usmievavy prijemny no podla nálady a to je velka chyba, bohužiaľ a v zlej situacii sa zachoval naozaj bezcitne...preto som odisla k braunovi) Braun (prijemny, usmievavý,ľudský, srandovny vela zenam pomohol pri otehotnení, teraz som u neho a som spokojna, presli sme si mojim zlym obdobim a stal pri mne ako pacientke a taktiez žene a dokazal byt ľudský), aj Mančík (príjemný,usmievavý, necítiš sa pri ňom ako krava na bytúnku, prekutre aj poslednú škaru niekde mimo vysledkov aby mal nadhlad a rozsirenost, ak sa mu niečo nezdá hneď rieši prídeš a referuje ti že čo nieje ok..... mna pozoroval v nemocnici, nasmiali sme sa, nakoniec sledoval moje hodnoty aj pocas 24ky cely cas, mal cerstve info o mojom zd.stave a vsetko mi referoval, povedal svoje domnienky, poradil a nakoniec chvala bohu ma aj on prepustil v nedelu domov )

Takže je to na tebe samej ...lebo pokiaľ nechceš riešiť tehotenstvo tak je jedno kam pôjdeš🙂 a podotýkam... to že si myslíš ze pôjdeš k žene a bude to lepšie... nebýva to vždy tak 🙂 ako kedy ... no keďže som mala takéto prestupy od durovskej-batovsky-braun Medzitým som zistila aký je Mancik a Francova, aj ukrajinka a ešte jeden pán doktor ale ten neviem či má ambulanciu (tiež pohoďák, príjemný a usmievavý)

Volila by som múdro a šla by som rovno k nejakému chlapovi 🙂 sú jemnejší 😃 (vždy som si vravela že je to hovadina, no sú oveľa) aj keď nemôžem povedať ani jedna z spomenutých doktoriek na mňa neboli hrubé, skôr naopak 🙂 ....no poznať ten rozdiel (doktor- doktorka)

autor
5. nov 2024

@nikk3y Tak zatial tehotenstvo neriesim,ale kto vie,nikdy nehovor nikdy. Ja som davno byvala v LV a chodila som k Bendemu,nebola som spokojna,presla som k Ondrasikovi,to bolo este horsie,a potom som sa odstahovala a sla som k zene,odvtedy uz k muzom nepojdem. Mna dost mrzi ze tu v LV nie je taky gynekolog,co ma aj stranku,moja byvala gyn este mala aj Facebook kde pravidelne zverejnovala kedy ma dovolenku,takto je to take,ze ked budem mat nejaky problem,rano sa nedovolam a zbytocne pojdem k nejakemu a zistim ze nerobi,preto som aj chcela ist k tej Durovskej,ta pise na nete ze aspon na whatsup spravy odpoveda :D a fakt mi k tej Francovej naslo ze robi len stredy,ostatne dni Mancik...potom som pocula dobre ohlasy na Pahuli a este jednu,ale o tych nieco najst je tiez zazrak :D

moma1406
5. nov 2024

Ja chodím k mladému mančíkovi a som spokojná je ľudský pochopí vysvetlí

ol1234
5. nov 2024

Teraz pracuje v pondelky, zmenil sa im harmonogram. Ale keď sa niečo vážne deje, zoberie Ťa aj iný doktor z ich ambulancie. Pani doktorke som raz volala a dokonca mi zdvihla ešte aj na dovolenke, takže ja som s ňou spokojná.

nikk3y
6. nov 2024

Vyskusas uvidíš no mne nepasovala, pahuli ak si citlivá tak k nej nechoď ma svoj humor mne našťastie pasovala odrodila mi druhu dcérku 🙂 o bende som počula aj dobre aj zle veci bohvie no každá sme inaksia všetko berieme inak 🙂 ... ale takto máloktorá Dr.alebo doktor robí sám 🙂 iba o durovskej viem že je sama, a ešte Zuzčáková (staršia pani so svojimi názormi, pokiaľ viem naposledy nemala vybavenie aké by mala mať, dlhé čakanie, objednanie - platíš, ale aj tak čakáš nejdeš na čas)
Ďalšia žena je Bezáková, Hoesová, Krúžová (ambulanciu mala naposledy spojenú s Bátovskym a zazila som ju asi 2x pocas tehotenstva a nikdy viac ...) Nichtová

Durovska ma email cez ktorý komunikuje braun má aj súkromné číslo na ktoré sa dá písať volať, ale aj tak viem ze najradšej by si chcela mať od pon-pia ordinaciu svojej budúcej lekárky alebo lekára (ale aj durovska ta nevezme vždy v každý deň ma to rozhádzané na všetky typy žien, a aj časovo to je u nej len orientacne 🙂 čiže ak budeš mat napr.mykozu napr.. tak ta vezme ja neviem v stredu do 11h 🙂 není to tak že ti jej napíšeš v pondelok a napise že sa zastav a vyšetrí 🙂
Má tam odbery ráno, potom tehotné ženy, deti, potom administratívne veci a tak 🙂
Ak by si náhodou otehotnela u jedného gyn. Tak ak ti nebude pasovať ci už v komunikácii alebo vyšetreniach ktoré by si mala mat a on ti nevie spraviť tak meniť vieš hneď na začiatku ešte kým ta začne sledovať s babom alebo až nejak v 35tt to je už cca keď nastupujes na materskú skôr nevieš odísť od jedného k druhému🙂
Ja som takto odišla od Ďurovskej a musela som čakať🙂 problémy potom boli s kartou zaslaním od jedného Dr. K druhému... trvalo to, nakoniec som šla k batovskemu nazaciatok bez karty a záznamov, lebo sa záznamy nedostavili až po nejakom čase 🙂
Veľa šťastia teda 🙂 v hľadaní a v tom aby ti zapasovala 🙂

autor
Včera o 09:05

@nikk3y jej super,dakujem krasne za zdlhavy komentar,poradila si mi 🙂

nikk3y
Včera o 18:55

Rada ;) aj ja som bola rada keď mi tu ženy pomohli🙂