Čo si zobrať do pôrodnice Leviciach?

eva5894
1. aug 2024

Ahojte čo si treba zbaliť do pôrodnice pre bábätko a pre mňa rodila som pred 10 rokmi a neviem či sa zmenilo niečo ďakujem 🙂

lucia13022023
1. aug 2024

@eva5894 ja som rodila minulý rok, a teda na izbe sú plienky, dajú zavinovacku a aj oblečenie a latkove plienky. Je na tebe ci bábätko necháš v ich oblečení ale ja som si malého prezliekla, zavinovacku som mala ich. A nič iné mi nedali, čiže pre seba podložky, vložky, hygienické potreby, uteráky, šľapky, košele.. Také bežné veci.. A pre bábätko toho nie je treba vôbec veľa. Ja som mala oblečenie, vlhčené, podložky, plienky, uterák.
Tuším ze aj lieh na pupok som ani nepoužila, to pani sestričky ošetrovali.

anavixy
1. aug 2024

Zoberte si neparfumovane telove mlieko pre babatko, krem na zadocek, pokial nechcete Sudocrem (co ja osobne vobec neodporucam…) a odsavacku na mlieko, ak mate vlastnu, tak si zoberte. Ak mate facebook, najdite si skupine porodnica levice a tam cez lupu najdete zoznamy a tipy od mamiciek (alebo aj tu je taka skupina) 🙂

luna24
2. aug 2024

ja som rodila cca 4m dozadu, na izbe plienky su co je super, oblecenie aj zavinovacku dostanete, ale mozte si doniest aj svoje, wcpapier si berte hrncek pribor dostanete, skvela vec je poporodny vankusik to ma zachranilo a chybal mi kojaci vankus

lia2022
2. aug 2024

@eva5894 Hlavne si nezabudni nabíjačku na mobil 😉.

nikk3y
18. sep 2024

Všetko 😅😅 predlzovak hlavne nabíjačku 😉