2. ZŠ Levice

25. okt 2024

Dobry den,ako ste spokojne s 2.zs?Aky.pristup maju ucitelia,odporucili by ste tuto skolu?Dakujem

monca_24
25. okt 2024

Pripnem sa 🙂

extra
25. okt 2024

Dobrý deň, môj syn je už v 7.ročníku, ako na všetkých školách sú horší a lepší učitelia, ako trieda sú podľa mňa fajn, žiadny výrazný problém sme nemali za tie roky, ak máte nejakú konkrétnu otázku, kľudne sa pýtajte 🌹

autor
25. okt 2024

@extra s pani ucitelkami ste spokojni?na prvom stupni...ja sa osobne bojim matematiky,ja som na 2.zs kedysi daaavno chodila,no to nas ucila taka starsia velmi neprijemna ucitelka a odvtedy mam z toho traumu,ale urcite sa vela za tie roky zmenilo

anibrano
27. okt 2024

Ja mám dve deti na prvom stupni a super. Mladšieho má p.ucitelka Chvojkova ( mala aj dcérku) a staršiu má p.ucitelka Siracka. Ja som veľmi spokojná. Prisťahovali sme sa k Lv a nepoznala som žiadnu ZŠ. Ale som spokojná s výberom.

autor
28. okt 2024

@anibrano super,dakujem krasne za odpoved🥰

timilv
3. nov 2024

My máme staršiu dcéru a dvojke a jej sa tam veľmi páči. Je druháčka, majú zlatú učiteľku 🙂 poznám aj iné učiteľky na prvom stupni a všetky sú veľmi milé.
My sme si školu vyberali vyslovene podľa toho že tam poznáme učiteľky a veľa známych tam má deti a sú spokojní. Páčia sa nám aj školské aktivity, deti majú často rôzne spestrenia počas vyučovania, súťaže,...
Určite sa všade nájde v každej škole aj dobré aj zlé... Ale vždy je to hlavne o komunikácii. Napríklad viem že u dcérinej kamarátky keď riešili šikanu v ich ročníku (na druhom stupni), tak sa k tomu veľmi razantne postavila aj ich triedna, aj riaditeľka, zvolali sa všetci rodičia a stoplo sa to začiatkoch.