Ahojte maminy, chcem sa spytat je mozne aj po 3mesiacoch ze sa mi vytvori viacej mlieka ? Od nemocnice stale prikrmujem ☹ velmi tuzim po tom aby som uz nemusela, len mam pocit ze mam stale menej a menej mlieka .. maly travi na prsniku stale rovnaky cas ako bol v porodnici ☹ uzivam fakt vsetko mozne a nic ..
A skúšala si si mliečko po dojčení aj odsavat ? Čím viac mliečka odsajes ,tým viac by sa mali vytvoriť ..ak stále dokrmis vždy sa vytvorí len toľko ,koľko dieťatko vypije .
Treba vela pit-vody,caje pre kojace matky,odpocivat ked sa da,odsavat aj v noci,vyborny je Matysak-biela hroznova stava,homeopatika ricinus comunis 5 ch
Podla dopytu je ponuka. Cize cim viac treba prikladať, aj v noci. Alebo pridať odsavanie. Plus vela vela tekutin, jest viac bielkovin a celkovo pestru stravu, zvysit trochu prijem. Tebe sa mozno zda, ze mas malo, ale babo vie mozno viac potiahnut ako sa zda alebo ako by si odsala. Len mozno nema trpezlivosť, ked z flase je to rychlovka..
Mne pomaha sampus, citelne viac mlieka mam po nom,, no len to sa neda pit vkuse vsakano...inak som na tom presne ako ty, treti mesiac od porodu a musim dokrmovat...