Ahojte, dcérka má 14.jula 3mesiace, vidim, že prichádzam o mliecko keďže mi v noci prespí až do rána do 6, niekedy do 8ej. Skúsila som čistí. Moc rozdiel nevidím, brala som ho vyse mesiaca. Myslíte, že Benedikt a Senovka by ešte dokázali zabrať? Ďakujem
@tyna1212 myslime si, ze na tuto temu tu uz bolo diskutovane viac nez dost, staci pohladat.
A dieta, co prespi celu noc? No uplny skandal. Mala by si si nastavit budik aspon 3x za noc a dieta zamerne budit - aby si zapadala do konikovskeho priemeru, lebo toto je uplny skandal!
Konikovskeho priemeru? To čo je toto hneď irónia alebo to myslis smrteľné vážne? Ja sa pýtam na moju situáciu a nie na xy ďalších rozdielnych, piece. Ked mi nemas pomôcť tak to ani nekomentujem. Ďakujem
skus si ju v noci prilozit k prsniku, mozno zacne aj v spanku papat, predsa len mozno ked zaciti vonu mlieka, tak bude pit aj v spanku
Vytlac si trosku mlieka, aby jej zavonalo a zachutilo
Benedikt a Senovka su super
@tyna1212 a aj vidíš ze by bola hladná ? place po nakojeni ?
@dominikav123 aj plače a hltavo pcha rúčky do pusky
@tyna1212 ja mam rovnako starú dcéru ako ty a tiež si začala pchať päste do pusy no podľa mna nie je hladná len ich začala objavovať. Costi neber je to svinska chémia. Mne ked sa zdá ze je mlieka menej tak dva tri dni beriem Senovku aj Benedikt a zase sa to naleje. Inak moja tiež spi skoro celu noc ale budiť na kojenie ju nebudem. Skús ju cez den viac kojiť a ono to nabehne. S ked nie tak furt je tu fľaša s UM.
@tyna1212 a ako vies,ze prichadzas o mlieko? Moji tiez boli schopni prespat celu noc a o mlieko som neprisla. Cez den si to vlastne vynahradili lebo papkali kazdu hodinu az dve,no mala vedela aj cez den apat aj 4hodiny..
Ak mas taky pocit tak bud si v noci este odsavaj alebo ju prikladaj spiacu.. Ale,ak pribera,neriesila by som to..
Moja segra nebola dojcen,resp.len kratko,asi 3m.a tiez si vkuse pchala ruky do ust,hoci nebola hladna a neboli to ani zubami kedze prvy zub jen vysiel v 13.m. Deti si aj skumaju telo,dovodov moze byt viac...
@tyna1212 estr mi napadlo-v tomto case byva rastovy spurt,cize castejsie prikladat,ked si pyta..
U mna sa napr.prejavil tak,ze sa mi konecne tak strasne neplnili prsia,maly to nejak stihal lepsie vytiahnut a navyse "pochopili",ze velka produkcia musi byt cez den,v noci tolko netreba. Lebo dovtesy som sa budila s prsnikmi tvrdymi na kamen.
Ja som na tom bola podobne, zhruba v tomto veku ako je tvoja som začala pociťovať akoby sa mi tvorilo menej mlieka. Nebrala som nič, len som pila veľa vody, doslova som sa vodou nalievala a upravilo sa to. Počas dňa som ho prikladala často ale nikdy som ho nebudila a na večer cca o takej 20:00 som mu poodsávala a dala na fľašu. Spal do 3:00 a potom tak každé 3 hod. Fľaša na večer funguje dodnes a to nám začal 8 mesiac. V niektorých odborných článkoch sa tomu hovorí "laktačná kríza". Bolo mi hrozne, keď sa na prsníku zlostil,lebo nešlo tak ako chcel, už som to chcela vzdať ale vydržali sme a som rada, lebo MM je MM. Nestresuj a vydrž. 🙂
Ja pijem pravidelne ajurvedsky caj Medhika (dostanes v bio-obchodoch alebo na nete) a mlieka mam stale dost. Kojim uz 13. mesiac.
Cca. v 6. mesiaci mi na 2 tyzdne dosiel tento caj a maly sa isiel zblaznit ako mu krutilo creva od prdikov. Takze ma vyborny vplyv aj na tento problem.
@tyna1212 ja som brala senovku a benedikt aj homeopatika a nic mi nepomohlo. Iba ovsene vlocky. Ja potrebujem viac mlieka v noci, lebo maleho inak neukludnim ked sa zobudi, len ked sa napije tak znovu zaspi. Robim si vlocky zapekane s cokoladou a ked mam malo mlieka, alebo aj kazdy vecer si dam dve hrste vlociek v mlieku (strasne mi to aj chuti🙂 a v noci sa maly skoro az dusi niekedy ako mu to mlieko tecie. Tak to vyskusaj. Daj si rano dve hrste vlociek, bud do mlieka alebo ja robim do trosky mlieka s nejakym ovocim a skoricou, mnam. Mozno uvidis rozdiel 🙂
@mrkvicka060 ďakujem, určite skúsim 😊
Čistí-costi