Ahoj,moja dcérka bude mať o pár dní 6,5m a idú nám zúbky.Včera jej vyšiel prvý,spodny zúbok a ten vedľa sa jej tlačí tiež.Problém je v tom,že sa nechce skoro vôbec dojčiť. Za posledné dni (asi keď sa jej prerezával ten zúbok) sa dojčila menej.Jeden deň to bolo dokonca tak,že vôbec ani raz sa mi nespustilo mlieko,lebo nechcela.Adruhý deň bol beda rozbehnúť to mlieko(asi bola nervózna,lebo dlho to trvalo,kým sa jej mlieko spustilo) asi kvôli tomu mi klesla laktácia,lebo deň predtým sa mi nespustilo mlieko ani raz. Teraz keď jej ide ten druhý zúbok,tak dnes znova.Mlieko sa mi nespustilo ani raz,lebo jednoducho odmieta prsník.Asi ju to bolí,keď musí ťahať.Začala odmietať aj cumlík. Čo je ale vo veci-bojím sa,že o to mlieko takýmto štýlom prídem.Ja by som si aj odsávala,ale ja keď si odsávam,tak uź dlhodobo nič odsávačkou neodsajem.Ona si vyťahá,ale odsávačkou mi nejde.Čo by ste mi mamičky poradili?
@kapanek1 senovku a benedikt mám doma, ale nikdy mi to nepomáhalo.Ani kojiť v spánku na ňu neplatí.Úplne ma odmieta.Potiahne si 2x a stačí aj keď jedla naposledy pred 4-5hodinami.
Mne pomáhala hroznová šťava Matyšak, šťava z DM -babylove pre kojace matky, homeopatiká ricinus comunis veľmi niekoľkokrát pomohli, čaje pre kojace matky,aj zaprazena vajcova polievka s rascou..
Mne pomohlo uzivanie senovky greckej a benediktu lekarskeho. Kojenie v polospanku alebo hned uz aj ked sa dieta zobudi.