Ahojte, ešte včera som mala plné prsníky z ktorých sa mlieko prelievalo a dnes tam nieje skoro nič. Prsniky mám úplne mäkké, malý sa mi budi každú hodinku. ☹ ešte včera som mala dosť vysoké horúčky a beriem antibiotiká a probiotika môžem o mliecko prichádzať aj koli tomu? Naleje sa mi ešte mlieko alebo oň úplne prídem? Čo mám robiť?
Skús viac piť, kúp si čaje na podporu kojenia, a HOMEOPATIKÁ na podporu kojenia. Mne to odporučil lekár - pediater. Stojí to možno 2 e. Može to sposobiť aj horúčka tento stav, hádam sa to upraví
@fronculka hadam ide o prechodny stav. Vela pi a tvoj maly vie,co robi,ked sa pyta casto na prsnik. Caste prikladanie stimuluje tvorbu mlieka.
Ja som okolo 6.m.mala tiez prechodny nedostatok,jeden prsnik bol zas k tomu retencny,mlieko aj bolo,ale neslo von,hrce boli..alr zvladla som to.tie hrce teplym kupelom a naslednym odsavanim.
Castym prikladanim a ja som si vymyslela metodu na jednom dieta,na druhom odsavacka.. V tom case som ziadne infosky o dojceni a pod.nehladala ani v casopisoch ani na nete,nejak som isla na to intuitivne. A toto mi pomohlo..
ahoj ja som tak bola kojíla som 10dní... 11den ráno v pohode opbed už slabulinko potom neskor ešte slapšie ale stale bolo a večer moj utekal pred 10kupit sunar a od vtedy sunarujeme..... u mna nepomohlo ani pit tekutiny ani prikldanie čaje nič.... ale pevne verím že u teba to bude iné, že ty budeš ešte dlho kojit 🙂 😉 🙂
ak si chorá a berieš antibiotiká, tak sa môže prechodne znížiť tvorba mlieka, preto nemáš pocit naliatych prsníkov, ale to, že sú mäkké, neznamená, že v nich mlieko nie je 🙂 Hlavne kľud, ja keď som bola chorá, tak mi tiež rapídne kleslo mlieko, až tak, že som dokrmovala UM (malinký mal vtedy 5 mesiacov, ešte nebol na príkrmoch), ale ja som mala doma senovku a benedikt, takže som si hneď nasadila 3x2 z každej a v podstate už na druhý deň sa tvorba mlieka zvýšila. Takže ak môžem odporučiť, objednaj si z netu seno a benedikt, popr. ak si vieš zohnať lieky Costi (sú na predpis, ale niektoré dievčatá ich predávajú aj tu na bazáre).
A to, že je malinký každú hodinu na prsníku tiež nemusí znamenať, že je hladný, takže kľud, žiadny stres 🙂 Môj kým nezačal fungovať aj na zelenine (ale nie tri lyžičky, ale plná dávka na obed), tak bol tiež takmer každú hodinu na prsníku, v podstate do nejakého 7-meho mesiaca, lebo zo začiatku príkrmy odmietal.... možno mu idú zúbky, tak sa ukľudňuje 😉
Držím palce.
Ďakujem baby veľmi ste mi pomohli skúsila som senovku a Benedikt a jeden prsník sa mi už bezchybne nalieva teraz čakám na ten druhý 🙂
Ahojte dievcata. Mam na predaj benedikt lekarsky a k nemu sam zadarmo senovku grecku. Zostalo mi a uz sa pomaly odstavujeme tak uz nevyuzijem. Ak ma niekto zaujem kuk do mojich inzeratov.
Ahoj,ja som mala to iste,len som nebola chora,prsniky predtym max.plne a z nicoho nic ani kvapka a mne sa to stalo 24.12 na Vianoce..dodnes neviem preco,ale do 24 h.sa mi to obnovilo tak ako predtym...