Ahojte. Mame slabú zltacku. Syn má 6 dni boli sme aj na poradni stym, že je všetko v poriadku len bude viac spat. Keby som ho nebudila na kojenie tak spi od rana hádam aj doteraz. Mali ste niekto podobnú skusenost?? Kedy Vám to prešlo... cítim sa tak neisto, že spi stále... prvý syn má už 6 rokov a nepamätám si, že by bol taký spavy
@gejbrel my sme dostali zltacku v porodnici. Som myslela ze nam predlzi pobyt v nej, ale nastastie sme nemali vysoke hodnoty a prepustili nas. Maly tiez spal ako zarezany, bol problem ho zobudit na papanie a tak sme ani nebudili, sam sa zobudil ked bol hladny. Davali sme ho na svetlo, vela papal a kakal a tak zltacka z neho vysla sama
Syn bol taky spavy, ze nebol schopny tahat z flase...po par dnoch to preslo...viem, ze som mu davala do caju nieco na odporucanie lekarky ale uz nepamatam co to bolo
Moj syn tiez stale spal az nezvladal sat z prsnika co furt zaspaval! Trvalo to zhruba tri tyzdne. Ja som uz stracala mlieko, co bola pre mna katastrofa, a musela som mu dat tu cievku co sa pouziva pri dojceni aby vobec bol ochotny pit z prsa. Potom sa to upravilo.
@jankaovecka predné aj mne zaspaval až zaspal...museli sme kúpiť elektronickú odsavacku lebo mi išli prsia explodovať
Aj moja mala žltačku ešte mesiac po prepustení. Tiež bola spavá a k tomu brala na to nejaké lieky. Už si nespomínam aké, ale viem, že keď som čítala príbalový leták, bola som zhrozená. Bilirubim nám však pekne klesal, a mala bola potom živé striebro.