Ahojte potrebujem radu, lekari mi zastavili laktaciu z dovodu ze mam pre covid velke problemy s dychanim a nechceli ma trapit este aj so zapalenymi prsiami
Babo je samozrejme v inej nemocnici lebo je nastastie negativne. Chcem sa len opytat da sa naspat ziskat alebo je uz dcera odkazana na umele mlieko?
Neviem, či by sa to dalo ešte rozbehnúť (poradia baby, čo majú skúsenosť), ALE ja som napr. nemohla kojiť, a malý bol najmä na umelom mlieku (odsávala som - išlo málo a bolo to takto trápenie) a po čase už iba na umelom. Veľmi som sa trápila, a to ešte ani nebol covid.. zbytočne. Malý bol spokojný, najedený a dostal všetko, čo potreboval.. aj v tom umelom mlieku. Sústreď sa na seba, dieťatko potrebuje zdravú mamičku. Držím palce.
@basska_b este len 1 den... vcera sa narodila ale predcasne 32 tyzden
Ja by som poprosila sestricky, ci by nemohli dat dietatku mliecko od mamicky, ktora ma vela. Imunita takto ziskana je na nezaplatenie.
myslim ze ked si budes snazit odsavat tak by mala nabehnut
prajem skore uzdravenie
Koľko má bábätko? Viem si predstaviť, že sa to dá v prvých mesiacoch ešte rozbehnúť. Ale bude zvyknuté na fľašu a bude to ťažšie... držím palce s prekonanim covidu. Škoda, že nemôžeš byť s bábätkom, ale tvoje zdravie je prednejšie, bábätko potrebuje zdravú mamu. Ide o to, v akom stave sú tvoje pľúca, ide o veľa...