Ahojte,prosím vás nejake rady 🙏 mám 3tyzdnove babo... dojčím ..mlieko mám s tým neni problém... problem je v tom že keď mala chce papať da si pár glgov a zaspí na prsníku.budim ju no nepomáha. Keď ju dám preč z prsa začne plakať. Takýmto štýlom ju mám však na prsiach nonstop .🙈Dakujem
Ano toto bola realita u nas prvy mesiac. Nonstop na prse. Ked sa podarilo polozit. Rychlo na wcko a najest.
Neviem ako ju Budiš,ale mne v pôrodnici poradili že keď bábo zaspí,tak ho prstom poštekliť pod bradou..vždy to pomohlo,malý cucal ďalej aj keď v spánku..a keď už tuho spal tak som ho odpojila 😁
@murcovka Nas syn takto zaspaval. Nikdy sa nedokazal najest. On mal aj zly rytmus cucania... dal si hlt a potom prstavka, potom zase maly hlt. Musela som zacat prikrmovat.
Steklila som ho na nohe, na krku, na brade, vyzliekala som ho, fukala do tvarehybala sa, tahala za ucho... vzdy sa zobudil na jeden hlt zase spal.
Ukazalo sa ze bol hypotonicky, nemal dost energie na satie. Aj ked bol stale hladny, bol prilis unaveny v tom pokracovat.
Mne troška pomohlo keď som stlačila prsník keď prestal ťahať
@murcovka ja mám taky istý problem po odstavení klobucikov ... :(
@kvetinkaaknitevk už sa to upravilo 🙂 trvalo to len pár dni ☺️
@murcovka u takého malého bábätka je to normálne neboj... otázka či pije /saje efektívne ..to býva niekedy problém keď takto spinkaju a je to stále... priberá dobre?