Zaspáv iba na prsníku, má 2 roky

matyasek29
26. nov 2018

Ahojte...
Prosím vás mamičky čo uspávate svoje krasne detičky výlučne na prsníku lebo inak proste zaspať nevedia, potešte ma a ukludnite ze aj takéto nieco raz skončí! A úspešne zaspi bez toho prsa!
Moj syn má 2 roky 2 mesiace
Kojenie mám rada vobec mi neprekáža dokonca ani v noci mi nevadí niekoľkokrát dat drobcovi to je mňaminka ako tomu hovorí, len to zaspávanie je hrôza to mi vadí uz teraz!!!! Pravdepodobne už tam toho mliečka vela nieje kedze synček pije a zrazu iba strieda prsníky a začne vymýšľať len nie spat!!!!
Skusala som ho teda uspat na rukach ale neúspešne on proste radsej nebude spať!!!😔😔😔 Prosim mate niektorá s týmto skusenost s úspešným koncom ? Prosim podeľte sa somnou o vase zážitky 😊Dakujem

teaha
26. nov 2018

@matyasek29 ja som mala to iste, musela som odstavit v 14tich mesiacoch lebo sa to uz nedalo vydrzat, mala byvala aj 6 krat hore v noci, rano som bola uplne rozbita.. ale skus vyskusat dudel, moja ho dovtedy uplne odmietala

larisalarisa
27. nov 2018

Môj malý má skoro tri roky a ešte stále sa uspavame takto na prsníku. Je to dosť ťažké lebo takto uspavam iba ja. Ale raz to skončí. Takže zatiaľ to beriem ako bonus. Keď bude starší a bude ním trieskať puberta , potom si na to s láskou spomeniem.
Ale zatiaľ je to fakt ťažké

fatimuska
27. nov 2018

Meme to tak isto, preto som oboch synov odstavila ked mali 2 a pol roka a tento treti ma 20 mesiaco a robi presne co ten Tvoj, ale tak do 2 rokov vydržím

matyasek29
autor
27. nov 2018

@fatimuska ako si ich odstavila prosim ? Proste si iba nedala a nepoľavilo? Ako zaspali?

fatimuska
27. nov 2018

@matyasek29 Vladko chytil do pusinky infekciu, tak ho to bolelo ze sa nemohol prisat, do dna odstaveny, Maxim tam som si prelepila bradavky leukoplastom, s tym ze tam mam bo a cici nie je, ma bo, do hodiny odstaveny, spanie bolo ze ma stale potom drzal za ruky, taky tyzdwn bol umravcanejsi, potom uz lepšie

matyasek29
autor
27. nov 2018

@teaha to mai az tak nevadí niesme často v noci hore len čisto to zaspávanie ma trápi ani nie kojenie
A učiť 26 mesacneho na dudel to podla mna nieje dobry nápad ale aj keby tak u nas nieje mozne on ani fľašu nemal nikdy v ústach a toho materiálu ho vzdy napne 🙈

matyasek29
autor
27. nov 2018

@fatimuska naozaj? Tak to gratulujem to malo krásny a hladký priebeh to prelepené urcite skúsim no uvidime
Ale asi počkám este zo pár mesiacov po včerajšej noci ho nechcem tak trápiť chudak malý

matyasek29
autor
27. nov 2018

@larisalarisa a do škôlky ho nechcete dat?
Lebo ja hlavne kvôli tej škôlke to uspávaníe chcem zmeniť
Ale neviem teda ako

barby141
27. nov 2018

@matyasek29 moja mala 3 roky v july a zaspavala na prse ešte minulý týždeň. Neprekazalo mi to cez deň dosom ju prestala kojit uz okolo 14 mes. Pred mesiacom som mala antibiotiká tak som jej v noci nedavala vôbec trocha protestovala ale pochopila a pri zaspavani si iba cucla a teraz už zaspava bez ale každý večer mi polhadka vystrih a povie že cicik nechce stípe ako čipsy 😂

larisalarisa
27. nov 2018

@matyasek29 do škôlky by mal nastúpiť už teraz v januári. Som z toho mierne na nervy. Ale dúfam že proste poobede zaspí lebo bude unavený. Sama nvm ako to zvládne ale ak sa nebude dať tak pobudne ešte doma. Ale fakt dúfam verím že to dá

zena777
31. dec 2018

Mám ten istý problém...v noci ani cez deň prsník nemá...A ona sa tak teší po celom dni.. že si ide dať prso ..že sa teší že môže ísť spať ...ale už veľa nepije..cítim že neťahá len 'žužle ' do uspatia...taktiež by som chcela odstaviť kým pôjde do škôlky...len neviem ako 🤔

evittam
31. dec 2018

@zena777 Nenechať sa konečne "zuzlat".

nini1010
31. dec 2018

No mas len tak ako si si sama naucila.zo dna na den sa to nenaucil.co si cakala?deti preferuju ritualy,a opakovanientych istych ukonov obzvlast pred spanim.dobrovolne to nepojde,len nasilu.svoje deti milujem ale toto by som nezniesla.

slimstar
Autor odpoveď zmazal
Zobraz