Ahojte som 2.5tyzdna po pôrode už druhý krát za sebou mam zapálený prsník tento krát tak ze som dostala ATB AMOKSIKLAV 625mg a 3 dní na to som dostala liek na odstavenie laktacie MEDOCRIPTINE... Tie beriem 3 deň mliečko sa stratilo pretože včera keď som sa šla odsat tak ani z jedného prsníka nevyšla ani kvapka.. Lenze ešte vstale mam miernejšie bolesti pravého prsníka síce začervenanie zmyzlo ale mam ten prsník ako keby opuchnuty... Co s tým? Ďakujem vopred za radu!
Ahoj, mne zabralo viac krát natrieť boľavé miesto slivkovym lekvárom, iných aj bolesť postupne zmizli
ten slivkový lekvár zabral aj kamarátke a ona už mala celé zapalené a strašne jej to bolelo, kľudne vyskúšaj, ale počula som aj tu kapustu a aj tvaroch myslím..
Ja som mala 2x zapal prsnika a este po dobrati ant.som citila bolest v prsniku ale nikdy mi nezastavili laktaciu. Preco ti nasadili lieky na zastavenie?
@hivanik pretože maju podozrenie na absses... V stredu idem na USG prsníka tak uvidíme ale mala je kludna a spokojná na UM
Moja osvedcena prvá pomoc pri zápale prsníka dva tri listy bielej kapusty z chladničky po búchať tlcikom na mäso preložiť plienkou cez prsia na noc a ráno som fit.