Na prsníku mám dve začervenalé hrče. Mala som 3 dni teplotu, gynekologička mi dala atb. Augmentin. Teploty prešli, hrče ale ostali. Lekárka má dovolenku, tak neviem čo s tým. Pri prvom dieťati mi pomohli kapustné listy, teraz prikladám tiež, ale nič sa nemení. Hrče mám stále v rovnakom stave už vyše týždňa. Ako ďalej? Má niekto skúsenosť?
Jeden mliekovod mam upchaty uplne navrchu vo vystrihu, neviem si tam malu prilozit, to by musela byt dole hlavou 😉 do druhej hrce jej smeruje brada, ta je o trosku makksia, aspon sa mi zda. Cervena je ale stale... Skusim pozhanat tu biolampu... bojim sa aby sa to nemuselo riesit chirurgicky ☹
Ja som to mala pred 2 tyzdnami, mala som 1 hrcu cervenu tvrdu zospodu, vysoke horucky 2 dni. Zvladla som to bez ant. (hoci som ich uz mala doma) nasledovne: nahrievala som prsnik teplou plienkou ohriatou v rure, viac som z neho kojila a pre istotu aj par krat odsala odsavackou, prikladala natlcene kapustne listy na den aj na celu noc, odpocivala a striedala som paralen s ibalginom od horucky. Prajem ti skore uzdravenie, je to na potvoru tieto zapaly, moj maly ma uz skoro 9 mesiacov a este som zapal nemala, az teraz, co som uz ani necakala. Dr. povedala, ze to mam z prechladnutia. Pri dcere som ich mala veru viac.
@bleee skus si nahrievat biolampou alebo hoci aj infralampou, teda pokial uz nemas teploty. a masirovat. casom by tie hrcky mali uvolnit a bude to opat dobre. drzim palce