Dievčatá dcérka ma 2 mesiace v nedeľu 10tyzdnov a ja som si dala teraz ma návšteve zákusok 1ks a zistila som že tam teta dala deci rumu hovorí mi že nevadí že mala bude lepšie spať ale teda ja neviem alkohol ide predsa do krvy a z krvy sa robí mlieko čo mám teraz robiť ? Mám doma pre istotu umelé mlieko od jej narodenia neotvorene mám jej dať radšej teraz umelé na večer alebo ?
Nie som fanúšik alkoholu počas dojčenia, ale aj keby si to deci rumu vypila, nič sa nestane.
Jasne, ze sa nic nestane. Napriklad cierne pivo a sekt (deci) podpori laktaciu.
V zrelom ovoci mas alkohol tiez.
Upokoj sa, nič sa nestane
Deci rumu išlo do celého koláča a ty si zjedla 1 ks ...to si bábo ani nevšimne
Nič sa nestane. Je som jedla tiramisu, v ktorom bol koňak a moja malá si to ani nevšimla 😀
Ten koláč sa piekol, alkohol sa aj vyparil. Kľudne si si mohla dať aj viac. Normálne nakoj babo
Toto nemoze byt pravda
Dojcim 11 rokov. Jem všetko. Jem rumove koláče, sem - tam si dám aj pohár bieleho vína. Alkohol sa počas dojčenia môže do takej miery, aby si sa vedela postarať o bábätko. Logicky. Materské mlieko sa tvorí z krvi a nie z obsahu žalúdka. Áno alkohol sa do krvi dostáva, do materského mlieka sa dostane ale je to zanedbateľné množstvo, o ktorom nie je potrebné ani uvažovať. To je ako by si do bazéna vyliala pohár vína, je tam to víno, ale je to zanedbateľné množstvo.Kľudne jedz rumove koláče, môžeš si dať aj pohár vína, šampanské, pivo. Nič sa nestane. Buď úplne kľudná. Dieťa bude mať viac alkoholu v krvi, keď vypije džús alebo zje jablko. Po toľkých rokoch dojčenia to mám naštudované.
Blbe zeny ma neprestanu udivovat
@maminkadeticiek
Prečo ju hneď urážať? Asi je to jej prvé dieťa, tak sa radšej spýta, keď si nie je istá. Lepšie, nech sa spýta akoby sa mala ožrať a mať to na háku.
Deci rumu do celeho kolaca. Nie do tvojho kuska. Klud. 🍀
Nestresuj. Myslím že nie v jednom kúsku koláča je deci rumu, ale v celom plechu, tak kľud.