Zabrali vám tobolky More Milk Plus?

ja17ay
17. apr 2013

Tobolky na zvýšenie tvorby mlieka - ako a či vôbec vám pomohli.... ?

magali
17. apr 2013

mne vobec.. ale ja som bola vo velkom strese, maly sa vobec nechcel prisat u mna to bolo skor o psychike a preto mi nepomohli ani ziadne lieky

ariesi
17. apr 2013

nooo, zeby som pozorovala nejake extra zlepsenie, to nemozem povedat, ale vybrala som iba jedno 60 ks balenie. po tyzdni som si kupila 120 ks, to beriem od pondelka a zatial nic, dokonca dnes vecer sme museli drobca(10tyznov)trochu dokrmit. ale je pravda, ze ked som ich nebrala, tak som dokrmovala raz-dva krat do dna, pocas brania toboliek stacilo dokrmit raz za 2-3 dni. ale naliate prsniky necitim, ani mliecko mi z nich samovolne nevyteka..... tak neviem.

marcelatje
17. apr 2013

Mne pomohli veľmi, ráno som začala brať a do večera bol rozdiel citeľný... na druhý deň ani nehovorím.... časom sa tvorba mliečka upravila podľa potreby a už ich neberiem, ale ja ich môžem len odporučiť. Rozkojila som sa úplne a prestala som aj dokrmovať. Bála som sa síce že mliečka bude málo, ale stačilo a stačí doteraz.
Inak keď tak teraz nad tým premýšľam ja ani neviem čo mi pomohlo najviac neustále prikladanie, dojčenie na požiadanie, kontakt koža na kožu, spoločné spanie, nosenie, pitie Viney (možno placebo )......ale na tablety aj tak nedám dopustiť 😉

zonjushe
17. apr 2013

mne tiez velmi pomohli..teraz ich uz samozrejme neberiem, ale v case laktacnej krizy, ktora sa u mna pravidelne opakovala ucinkovali super..brala som ich 1 den a hned sa zvysila tvorba mlieka..jednoznacne odporucam..

janula_b
17. apr 2013

u mna uplne ten isty scenar ako u @marcelatje, mne pomohli velmi a takmer okamzite, dokonca som po nich siahla aj v dobe laktacnej krizy ked mal maly cca 5 mesiacov a verim tomu, ze aj vdaka tymto tabletam uspesne kojime doteraz a to ma maly 19 mesiacov. Ja by som ich rozhodne odporucala, mam iba pozitivnu skusenost

dika
17. apr 2013

dost pomohli, ucinok sa dostavil do 24 hodin 🙂

lucyvivien
18. apr 2013

baby a nemyslíte si , že ste si tie bylinky mohli kupit za par korun ? Namiesto toboliek za také prachy ... 😉

klincek
18. apr 2013

absolutne nie, ani po niekolkych dnoch. mne vlastne nezabralo nic...

asocial
18. apr 2013

nie, mne nepomohlo nic...ale zas..u nas bol problem, ze maly pil aj vyse 20x denne, a vecer jednoducho bolo malo mlieka, tak bol stale prisaty bez prestavky aj dve hodiny..ale bolo to docasne..
teraz je super, je cca kazde tri hodiny..ale..aj mi to chyba...

🙂

zuzsko
18. apr 2013

mne pomohli 🙂

vonicka
18. apr 2013

Mne viac pomohlo kojenie z oboch prs a castejsie prikladanie, tieto tabletky az tak velmi nie

fanta3
18. apr 2013

mne hovorila laktacna poradkyna, ze vacsinou zaberaju na zaciatku, ked sa mlieko spusta (maju take skusenosti). Ja som ich skusala pocas laktacnej krizy (po asi 4-5mesiacoch kojenia) a teda nezabrali mi vobec. Urcite je najlepsie caste prikladanie a este som si obcas trochu dopomahala s homeopatikami riccinus communis 5CH na tvorbu mlieka.

zigzag
18. apr 2013

zo zaciatku pomohli, alepo cca tyzni, prestali ucinkovat a nepomahali an vyssie davky,,,,

lauricka
18. apr 2013

asi tak, ako tu uz niekto spomenul, su to bylinky v drahom baleni. Skus senovku grecku a benedikt lekarsky, oboje v tobolkach v davkovani 3X3 denne. A najlepsie zabera domperidon (v liekoch Costi, Motilium..)
http://dojcenie.wordpress.com/ako-dojcit/domper...

jo a niekto tu spomenul Vineu, vraj to uz nie je Vinea, aka byvala kedysi a uz nepomaha

lilitela
4. máj 2017

Mam otvorene balenie - 53 toboliek, ak ma niekto zaujem.