Ahojte... mame 11 dnove babo a ja si naozaj davam pozor na to co zjem...ale aj napriek tomu emku boli brusko... neviete nahodou za aky cas sa dostanu latky zo stravy do mlieka? aby som vedela kolko dni spätne mam premyslat co som zjedla... dakujem
To ti síce poradiť neviem, malo by to byť niekoľko hodín, kolko presne netuším. Ale my sme mali problém prvé 2 mesiace pomaly stále, nech som zjedla čokoľvek, niekedy som mala pocit, že by som nemala jesť nič! 😀 Tak som nakoniec vysadila len veci, ktoré môžu robiť najviac problémy a ostatné som jedla. Taraz má malý skoro 3 mesiace a je to oveľa lepšie, možno si tým budete musieť jednoducho prejsť. Skúšali sme aj SabSimplex, Espumisan, Biogaiu a výsledok bol stále rovnaký. Asi som Ťa moc nepotešila.
Malo by to byť okolo 20 hodin ,plus minus.
Ak mate taketo problemy skus vysadiť všetky mliečne vyrobky,tie možu robiť dosť velku paseku ☹
vela šťastia..
mne povedala sestricka v porodnici ked som zjedla mandarinku ze do 6 hodin ale ruku do ohna za to nedam 😀
v porodnici mi dali prečítať príručku o jedení a kojení a tam bolo napísané že ak sa do 6 hodín od zjedenia nedostaví u dieťaťa reakcia tak je to O.K. -- to bolo napísané k téme nadúvacie veci a kojenie.... ešte tam písali že máš skúšať potom postupne - nie všetky deti reagujú rovnako na všetko, t.j. máš skúsiť 1 prdkaciu zložku potravy ako napr. dáš si kapustu.....
niekedy nepomoze ani ked pijes len vodu a jes suche rozky, aj tak babo boli brusko. proste dozrieva traviaci trakt a babo z toho musi vyrast, cize do takych 3 mesiacov veku je to vraj normalne a bezne, ze sa mamicky s babom trapia. pomoze davat casto na brusko ked nespinka a je pod dohladom maminky a cvicit s nozkami, masirovat brusko. no a samozrejme nafukovacie potraviny stav len zhorsuju. u nas to zacalo ked mala mala 3 tyzdne a razom utalo ked mala 2,5 mesiaca. dovtedy rektalna rurka a Infacol na dennom poriadku, az som myslela, ze jej uskodim ked to tak casto pouizvam. drzim palce
Fuha to vam baby nezavidim, ja mam dievcatko a jem vlastne vsetko ( kapustu,karfiol, kel vajce a fazulu) nejedavam vobec, takze neriesim, ale 2t som si davala sakra pozor a potom som zacala jest opatrne normalne a je to fajn, mala prdka ako zvycajne, nekruti ju, uz som si dala aj sampus 🙂, zatial bez nasledkov, sak ked si dam , potom si to doslova odskacem, ked bude problem. s tou rurkou sa dosiahne co? (1.dceru som velmi nekojila, bola na flasi takze nemam skusenosti.)
co som pocula do 3h. ale na 100%som si ista neni.