Za ako dlho prejde do mlieka to, čo som zjedla?

nati78
23. júl 2013

Dala som si dnes segedin, neodolala som. Kedze aj prikrmujem Nutrilonom, a svoje mliecko si odsavam, tak by som rada vedela ktoru odsatu davku by som radsej nedavala, aby som malej nespravila zbytocne zle.

sedmokravka
23. júl 2013

Zatiaľ žiadna odpoveď. dufam, ze tu ziadna odpoved ani nebude. @nati78 😲 ani sa necudujem, ze uz prikrmujes Nutrilonom, ked sa bojis aj jest. a z coho mas asi tak mat mlieko?? z vody a jablk? ako to kazala pediatricka mne? v porodnici ma skoro zahlusili ked zbadali banany a horalky, vyhodili mi ich. a ja som sa potom bala jest a tak na to doplatila aj moja dcera. zeny uz pouzivajte ZDRAVY ROZUM ☹

alexanotbad
23. júl 2013

cca 6hodin podla laktacnych poradkyn.
tusim kofein funguje inak, hlavne sa dlho z tela babatka odburava.

dijefcatko
23. júl 2013

Nevynechávaj žiadne potraviny, pokiaľ na to nemáš dôvod. Teda ak malá doteraz nereagovala zle na kapustu, tak si ju daj, tak isto aj iné potraviny, ktoré maminky neustále kvôli neopodstatnenému strachu vynechávajú a pripravujú sa tak o živiny. Ak by mala malá kŕče, tak skôr zo vzduchu, ktorého sa nahltá pri pití z fľašky (žiadna antikoliková neexistuje, to sú len marketingové ťahy). Ak môžem poradiť, radšej sa obráť na laktačnú a rozbehnite plné kojenie bez dokrmovania fľaškou 😉 Držím palčeky! 🙂

jul11
23. júl 2013

Ahoj,do mliecka prechadza minimum toho,co zena spapa.Treba jest vsetko,netreba sa bat.Ak babatko na nieco zareaguje,tak to treba vynechat,ale nerobit si dopredu starosti.Mam kamaratky,ktore sa obmedzovali a potom to lutovali.Od druheho tyzdna som jedla normalne jedine tak strukovinu som vynechala,ale od 2mesiacov jem vsetko,aj hrstkovu polievku,malej nikdy nic nebolo.Sem tam cervena vyrazka,ale po par hodinach zmizla a neda sa povedat,z ktorej potraviny to bolo.Aspon je odolna a vsetko papa a nevymysla.

biehn
26. júl 2013

alexanotbad Podľa ktorých laktačných poradkýň to je 6 hodín?? "Pri rôznych potravinách a za rôznych okolností to trvá rôzne dlho." Ako som sa dočítala na oficiálnej stránke laktačných poradkýň - viac tu http://www.mamila.sk/pre-matky/dojcenie-a/strava/

jankastubka
26. júl 2013

Ja som tiez zastanca jest vsetko. Po prichode z porodnice som skusala postupne paradajky, papriku, uhorky, redkovky, cibulku a pod. Po prvom mesiaci uz pijem aj citronovu vodu, kysle uhorky, calamadu a skusala som uz aj varenu kukuricu, segedin, a v jedom obede som mala aj cervenu fazulu. Nehovorim, ze malej nikdy nic nie je, sem tam ju boli brusko ale to aj v dni ked jem len veci odporucane pre tehotne. Teraz mame problem ze sa nevie vykakat, aledoktor vravel, ze to s mojou stravou nesuvisi.
Podla mna alergie vznikaju aj z toho, ze deti nie su odmalicka zvykane na vsetko. a potom ked ako rocne uvidi prvy krat jahody, vyhadze sa uz z pohladu.