Caute, z čoho dávate piť svojim deťom vodu keď ešte kojite? Zaviedli sme nedávno príkrmy a keďže už treba aj zaviesť vodu zatiaľ mu ju dávam lyžičkou, lenže to mi príde zdĺhavé a potreba vody sa bude zvyšovať a lyzickovat to sa mi nechce. Fľašu nechcem skúšať keďže kojím aby mi to neohrozilo náhodou kojenie.
Dcera do 2r ani vodu nepila . Neviem preco si myslis ze musi mat vodu kojene dieta vodu nemusi pit( mala ju v prikrmoch ) Mlieko hydratuje viac ako voda. Nechcela vodu.. syn niekedy v rok + zacal pit vodu normalne z flasky alebo v pohariku so slamkou.
Fľaša ti už dojčenie u tak veľkého bábätka nepokazí, to nie je novorodenec
Kúpila som pohárik s takým mäkkým náustkom
Po pol roku flasa s vodou plne dojcenie ozaj neohrozi. Moji do roka mali viac mlieka, ako vody. Starsi odmietal flasu, sadol mu az nejaky stvrty naustok... mladsi sa chytil na pura frasu s naustkom.
Normlane z fľašky. Akurát včera som kupovala aventku.
Z poldecaka pil. Este ma poharik magic cup od nuk, ale kym prisiel na to ako ma z toho pit, tak uz vedel pit z poldecaku.
Naucit na klasicky poharik je najlepsie. Ale je mozne ze budes musiet skusit vsetko mozne aby vodu pil. Vela mamiciek ma s tym problem. Ale netreba koli tomu stresovat. Ak pije dost mlieka tak je hydratovana.
ja som davala najskor po troske po lyzickach a potom z poharika🙂...
pekne si zvykol a nemal s tym problem.
Najskôr poldecak, potom postupne väčší pohár 😃 na cesty mal 360 stupňový od nuk a teraz obyčajnú flašku z Rajca malú 😃
Úzky a dlhý poldecak. Velmi ju to aj bavilo. Vodu jej určite dávaj aj keď je kojena.
Obe deti kolo 8 mesiacov uz vedeli pit z pohara. Mladsi ma teraz 17 mesiacov, je dojceny a su dni, ked vypije vela caju a vody a dni, ked pije prevazne len MM. Ked ideme von, tak ma pitie bud v termoske so slamkou alebo teraz uz jed je teplejsie flasku s takym sosacikom, co normalne v Lidli kupis
Normalne cez flašku
https://www.mojadm.sk/babylove-detska-flasa-na-...
A potom neskor avent poharik so slamkou
360 stupnovy pohar z DM
Moja pije caj z flase normalne a vie pit aj vidu z pohara,ma 9mesiacov
maly poharik/poldecak od zaciatku prikrmov, v 8m uz vedela z neho pekne pit
2 rocne z pohara. Teraz mam rocne dojcene a pije z pohara s tvrdym naustkom. A dieta na tuhej strave (prikrm) uz samorejme vodu potrebuje. Iba mlieko nestaci, to ti potvrdi kazdy lekar. 70% hmotnosti cloveka tvori voda. V lete uz ani nehovorim