Dobrý deň dievčatá,
chcela by som sa opýtať či neviete či sa môže brať Wobenzyn keď kojím? Pri pôrode ma šili a zle sa mi to hojí. Zvonka sa mi to zapálili, tak tam mam kopu hnisu.Ošetrujem Aqvitoxom, Repikom ale nepomáha. Maličká má zajtra tri týždne. Ak má niekto skúsenosti prosím o radu. Dakujem 😉
Toto som nasla v letaku, takze odkonzultovat s lekarom a az ked on dovoli:
http://www.wobenzym.sk/cdweb/spc-wob.htm
Během tehotenstva a kojení by malo byť podávanie WOBENZYMu® kriticky zváženo. Sustavné poznatky o podávanie prípravku v tehotenstva niesú k dispozícii.
nemali ste niektora z Wobenzymu hnacky? Mne zacali hned ako som dosiahla davkovanie 3x10tbl denne (4.den po operacii chrbta) a kym som to nedobrala, nepohla som sa z domu bez tabletiek proti hnacke. Zrala som to skoro 3 mesiace 🙄
hnacky som nemala (skor problem dostat to von,le to bolo skrz CR)..... nenka 83: to sa opytaj lekarnika alebo tvojho obvodneho lekara,mala som myslim 3x5 denne,viac mi nedovolili...ale hovorim,zalezi ako Ti lekar odporučí, u mna ina moznost hojenia rany nebola 🙂 ..a zase ho budem brat po druhom porode CR v aprili
Ano mam hnacky a sialene.Zvazujem ci je to normalne.Hned po prvych tabletkach ma chytila hnacka.Nejakych 7hodin od uzitia lieku a drzi ma to nonstop-nemozem sa pohnut z domu.Neviem ci je to spravne alebo ho mam radsej vysadit.
Mam k tomu aj velke krce v bruchu a krizoch tazsie sa mi dycha a busi mi srdce.Beriem ho koli uprave imunitneho systemu.V 2007 roku sa mi totiz zblaznil imunitny system.Vytvaral mi protilatky voci alergii enormne aj za cenu mojho zivota.Lekari sa vyjadrili ze ked prezijem tak je 90% predpoklad ze dostanem leukemiu.Nemozem napr.uzivat analgetika nemozem uzit narkozu a pod.Vie mi niekto povedat ci je mozne dostat alergiu na wobenzym?Dostal z Vas niekto na nho alergiu??Potrebujem ho brat na upravu imunitneho systemu pretoze mam caste kutiky kozne problemy ked ma nieco stipne tak sa mi to zapali a rany sa mi hoja aj 8 mesiacov no nechcem sa zabit.Takze mal niekto podobne neziaduce ucinky???
ahoj,ja som ho brala aj ked som kojila.mala som cisar.rez a po 2tyzdnoch mi to zacalo hnisat a museli ma znovu rezat,ale uz ma nemohli sit,takze som mala mesiac otvorenu ranu na bruchu,muselo sa mi to zrast prirodzene samo,takze som ho brala..a pomohlo to celkom rychlo..len by som pockala kym ten hnis zmizne 🙂