Baby ako riešite problém vytekajúceho mlieka z prs na verejnosti? Osobne mi tie tampóny do podprsenky vydržia asi minútu a potom mi preteka mlieko na oblečenie, z toho dôvodu nosím v podprsenke bavlnenu plienku. Teraz sa to dá kedze je zima a som naobliekana ale neviem si to predstavit v lete, v teple ked budem mat len tričko ..
Toto najneskôr po pár mesiacoch zvykne zmiznúť, často už ku koncu šestonedelia.
Joooj, mne to trvalo do polroka veku maleho.. ešte to chvíľu potrva
Tak to je pravdepodobné, že to si jari/ leta zmizne alebo sa to zmierni.
pri dojceni skus dat na druhe prso muslu na zber mlieka. A mozno sprosta rada, ale skusila by som si nastrihat damske vlozky a davat si ich do podprdy, su aspon tensie ako plienka ☺️. A inak gratulujem k babatku a k mliecku, ja som ledva kojila mesiac a pol a dalej to neslo 😔. Co by som vtedy dala za to, aby som ho mala...
@medeaa ďakujem 🙂
Aj mne všetko pretekalo, potom som objavila tuším bambusové či aké? A tie boli super, vydržali o dosť dlhšie ako tie vatové. Jasné že sa mi to ale občas stalo😒. Snáď baby budú poradiť vedieť nejaké trvácnejšie... Evtl ma teraz napadlo, možno silnú vložku ostrihať na kruh a dať si do podprdy? Vo vložkách sú nejaké extra savé materiály, možno by takýto handmade pokus nebol zlý 😄.
Okolo 4m babatka sa to zvykne zmenit
máš vela mliečka, tak odsavaj a davaj pit dietatku
Ako staré babatko máš? Mala som rovnaký problém, ale po čase keď babo vyrástlo trosku, aj mlieko a vytekanie sa upravilo. Do leta sa to upravi 🙂