Mamicky , mám otázku
Užívam bylinky na podporu MM mlieka dva mesiace 3x3 naraz som ich vysadila . Dnes je 4 deň čo ich neberiem .
Pokles tvorby nevidím . Všetko je tak ako bolo pred vysadenim. Jedna laktačná ma vystrašila že efekt vysadenia sa môže prejaviť do dvoch týždňov
Reálne tie ktoré ste tak naraz vysadili mali ste taky efekt že vám výrazne poklesla tvorba ?
Nečakala som to
Ďakujem
Určite ich už nikdy nechcem užívať
@matullienka a potom ste ich znovu začali užívať?
Ja mám 4. Deň čo ich neberiem
@slavkakap áno lebo som kojit chcela ale žiaľ u mňa to bez nich nešlo
@slavkakap áno lebo som chcela kojit a u mňa to bez nároku ch nešlo
@matullienka Dalujem, a môžem sa opýtať ako dlho ste potom dojcili ?
Ja som trochu v nepokojní keď mi bolo povedané že efekt vysadenia sa môže prejaviť do dvoch týždňoch , len sa modlim aby bolo dobre
@slavkakap do 17 mesiacov
@slavkakap ja som ich jedla tiež po pôrode.. z každého som mala jednu flasticku (čiže tiež dva mesiace).. potom som už ďalšiu nekupovala a kojim doteraz (18m)..
@martinafilip a postúpne ste vysadili či naraz?
@slavkakap naraz.. skoncila fľaštička a hotovo..
Zacnes byt nervozna a mlieko nebude... Ja som ich brala za cele tehu mozno 2 flasky a to tak ze 1 den 2x po jednej, potom nic, ked som si myslela, ze klesa, tak zase par dni... Klud a mlieko bude.. kojila som baby 1,5 roka a prcka 2 roky...
@guiseppinka presne , snažím sa na to vykašľať a nič neriešiť 🙂
@slavkakap ja som videla výsledok hneď na druhý deň keď som si nedala tiež som brala 3x3 a išlo to veru aj do peňazí, ja keď som vysadila tak mlieka hneď na druhý deň bolo máličko