Vyhádzaný z materského mlieka

sonik231
25. aug 2019

Maly sa mi vyhadzal s materskeho mlieka.boli sme aj na pohotovosti dali nam dithiaden kazdych 12h 1/8tabletky. Zatial sme mu liek podali dva krát, Ale nevidim ze by sa mu to niako zlepšilo. Ako dlho trva kym to zmyzne? Zjedla som donut s tou ruzovou jahodovou polevou. Ja som s toho zufala a vycitam si to strasne.

limetka69
25. aug 2019

kolko ma tyzdnov, nejde proste len o novorodenecke akne? ktorym si prejde skoro kazde babo okolo 4-5 tyzdna?

gabuliacik
25. aug 2019

Pravdepodobne to ma z toho donutu. A nemyslim si,ze ten liek bol nutny. Pripadne je to akbe,ako pise vyssie... daj pozor co papas

sonik231
autor
25. aug 2019

Nie akne to nie je boli sme aj na pohotovosti

majah212
25. aug 2019

@sonik231 nedávala si čaj bábätku? (Syn sa nám vyhadzal po ňom). Ak nie,tak je možné že to bude ten donuts (i keď možno ťa poleva ani okolo jahôd nechodila)

sonik231
autor
25. aug 2019

@majah212 nie cajik sme nedavali. Ved prave ten donut okolo jahody ani nebezal. Som si mysela ze to neublizi

jarushka1981
25. aug 2019

@sonik231 môže ist novorodenecku seboreu. Prejde to samé. Ja silne pochybujem, že to bolo z donutu.

ivankatal
25. aug 2019

@sonik231 ak je to reakcia na jedlo,tak to zmizne. Podľa mňa ten samotný donut je omnoho horší,ako keď zješ jahody,kapustu a podobne veci,čo sa akože zakazujú pri dojčení. Samozrejme nie to jesť všetko naraz,až vieš odsledovat prípadnú reakciu,ale vždy lepšie dať dieťaťu v materskom mlieku vitamíny z ovocia a zeleniny,ako presmazeny tuk s kilom cukru.

ludkka0407
25. aug 2019

@sonik231 ahoj,nas maly sa tak vyhadzal zo sirupu proti horucke.odporucila lekarka na pohotovosti vela pit,musi sa to najskor "vyplavit" z tela,okrem toho dostal fenistil kvapky a najskor sa musel dovybadzovat s vyrazkami.zlepsenie prislo asi tak cca na treti den.drzim palce

nikusiak9
25. aug 2019

Diets nema spojeny traviaci trakt s tvojim takze to nemalo.vplyv ci si zjedla donut

sonik231
autor
25. aug 2019

@limetka69 ma dva tyzdne

matabb73
25. aug 2019

Tiež si myslím, že to nesúvisí s jedlom. Mne sa v tomto veku vysypali obe deti a pritom som nič také nezriedka. Kožná lekárka to uzavrela ako novorodeneckú seboreu. Už si nepamätám, čo im na to dali, ale zdá sa mi, že Fenistil. Moja dcéra potom dostala v troch mesiacoch atopický ekzem. Šiška by toto nespôsobila, skôr jahody, paradajky alebo iný potravinový alergen.

zeytin
25. aug 2019

@sonik231 Ma to na tvari, alebo po celom tele? Hlavne si nic nevycitaj, myslim, ze take sa ti este stane, lebo kojaca mamina musi jest pestru stravu. Nie je to nic životu nebezpečné. Ja som tiez poatupne zaradovala do jedalnicka aj jahody, orechy atd... A takto som zistovala, co babatku vadi a co nie....

sonik231
autor
26. aug 2019

Ďakujem za rady dievčatá. Vcera vecer sme sa išli ukázať na pohotovosť a uz vecer to mal lepsie ale na miesto dithiadenu nam prepisali fenistil kvapky a dnes mal uz krasne ciste brusko aj chrbatik.ma to trošku este na tvaricke a nozickach ale uz je to omnoho lepšie 🙂.