Voda Aqua Angels

16barborka
20. feb 2014

Ahojte mamicky aj nemamicky, ja by som sa s vami chcela podelit o informaciu s novou vodou na trhu, s ktorou mam uz skusenosti a velmi mi pomaha v zivote pri mojej malej 3 mesacnej dcerke. dokonca sa a o nej hovori aj ze podporuje chudnutie, co je pre nas mamicky po tehotenstve velakrat povzbudivy argument a u mna to mozno aj funguje 🙂. ale samozrejme ma ovela lepsie ucinky, kedze je to cista voda priamo z islandskeho ladovca, cim je dokonale cista a nicim nezatazena. Mne osobne velmi pomaha pri kojeni a som vdaka nej schopna vypit dostatocne mnozstvo tekutiny, ktore je tak velmi dolezite pre tvorbu mlieka. Vobec sa po nej clovek neciti nafuknuty a nezblnkoce mu voda v bruchu 🙂 a k tomu vsetkemu znizuje unavu. Cize aj prebdene noci pri malej neprezivam tak zufalo 🙂.
takze naozaj mozem len a len odporucit. samozrejme ma mnoho dalsich ucinkov. A co je super je vhodna aj pre dojcata a deti, ktorym aj velmi chuti a nezatazuje im oblicky a posobi velmi dobre na ich imutny system a detickam aj chuti, lebo je prijemne sladka 😉.
Jej velkym plusom je ze doveziu vam ju priamo domov a tak isto aj vypitu vodu z barelov vam odnesu prec, co tak isto urcite vacsina z vas oceni 😉 . takze ak by ste niektora mala zaujem o viac informacii http://aqua-angels.com/..
Tolko v skratke, kedze s vodou mam skusenosti a nedam na nu dopustit, tak isto ako ani moje okolie, ktore s nou uz ma tiez s nou skusenosti, nedalo mi sa s vami nepodelit o tejto uzasnej vode, ktora neni bezne dostupna v potravinach preto sa o nej malo vie...

nigguska
20. feb 2014

ja tymto vodam neverim....vsetko je to aj tak z vodovodu pokial to nie je mineralna voda....ale to je len moj nazor.....vid priklad-bozsky dusok z Panelaku 🙂 hehehhehhe

vivusika
20. feb 2014

@16barborka ja zasa nedám dopustiť na filter na vodu s mineralizátorom 😉

horana
20. feb 2014

Nahodou zmrazena a potom rzmrazena voda ma ine zlozenie mriezky, naozaj je zdravsia atd.
My to riesime kvalitnou vodou ktoru davame zamrazit do mraznicky a pijeme az po opatovnom rozmrazeni.

@16barborka kolko vas vyjde ten skleny barel jeden?

hallie
20. feb 2014

Znie to trochu ako zle skryta skryta reklama 😉

stary_ujco
20. feb 2014

@hallie Nie ze znie, ono to nie je nic ine ako sprosta a psychologicky manipulativna skryta reklama.
Ktokolvek, kto mi pride svoj produkt takto "neokato" predavat a zaobaluje to primitivnymi komunikacnymi fintami z marketingoveho skolenia uradu prace, tak u mna so svojim vyrobkom skoncil uz vopred. Ako mam mat doveru v nieco, co je mi hned na zaciatku prezentovane takpovediac podfukom?

A k samotnemu vyrobku: univerzalna lieciva voda riesiaca vsetky problemy sveta, ten najpanenskejsi vytvor samotnej matky Zeme rovno na moj stol 😀

PS: ku kvalite vyrobku istotne prispieva aj firma, ktora to predava. Vypis z obchodneho registra, cim sa tito spasitelia sveta predavajuci studenu vodu vlastne zaoberaju:
kozmetické služby
manikúra
pedikúra
kaderníctvo
masérske služby
prevádzkovanie zariadení slúžiacich na regeneráciu a rekondíciu
kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) v rozsahu voľných živností
reklamná a propagačná činnosť
činnosť umeleckej a kultúrnej agentúry
modeling

Konatel firmy: Linda Rezešová (ano, ta Rezešová !!!)

V kazdom pripade, zariadte sa podla seba...

hallie
20. feb 2014

@stary_ujco
áno, veď to je na prvý pohľad jasné, že je to trápny spôsob, ako spropagovať svoj výrobok 😀. len som to napísala pomerne decentne, aby sa autorka celého vlákna spamätala a nemyslela si, že všetci sú takí sprostí ako ona múdra... a som úplne rovnaká - keď sa niekto od začiatku snaží skúšať lacné triky, z princípu mu nikdy nedám zarobiť - a je mi jedno, aký skvelý by jeho výrobok mohol byť. kto za tým stojí, to mi je úplne jedno, len pani rezešová by si mala na svojom pr oddelení upratať a najať si tam ľudí, čo majú základné iq a nebudú robiť takéto úbohé a priehľadné veci.

dr_janka
18. jún 2017

😂

petrawil
19. feb 2019

Voda aqua angela je podfuk!!! Ja som ju kúpila,ale kúpila som Tiež testovací roztok na určenie ph vody a ukázal mi 7 ph,čiže presne toľko ako má voda z vodovodu,čiže tam capuju vodu z vodovodu!!!! Jediná zasadita voda je voda royal, ktorá má 9,3 ph ako tam aj píšu. Myslela som si,že je to odrb, ťa anjelska voda a presvedčila som sa o tom dnes....takže verte si comu chcete,ja mám dôkaz a to mi stačí...a tiež som merala vodu filtrovanu a tam ma prekvapujúcu 5,5 ph....takže kyslá....tak to ma skoro vystrelo nakolko som bola presvedčená že ta je dobrá....takže idem skúšať ešte aj balené vody....za toho mi vychádza, že voda z vodovodu je vlastne naj....aj keď malým deťom by som dávala skôr balenu...kvôli chlóru

petrawil
19. feb 2019

@stary_ujco presne tak!!!! Je to podfuk a ma ph 7 ako voda z vodovodu.....