Vložky na dojčenie

monees
8. okt 2021

Prosím Vás milé žienky o radu. Som mamička už druhého bábätka... A dojčím... Lenže tie jednorazové vložky opäť na dva roky platiť je podľa mňa dosť veľká investícia a zbytočná. Chcela som teda skúsiť vložky prateľné.. Ale všetky co som si objednala veľmi rýchlo pretiekli. Máte to tak aj vy? Má to tak byť? Lebo niekde píšu, že sú len savé... A niekde že nepreteču.. A to nehovorím na nejakej dobe.. Ale za pol hodinu mám mokré tričko.

marianna_peskova
8. okt 2021

Ja som skúšala prateľné vložky presne z rovnakého dôvodu: ušetriť. Po mesiaci som sa sklamaná opäť vrátila k jednorazovým vložkám.

hygienka
8. okt 2021

@monees mám nepremokavé, akú značku máš? Slamienka, sovick, MiraMira majú určite nepremokavé a ešte otázka máš to dobre otočené? Lebo aj mne sa pár krát stalo, že som si to zle otočila.

ajka0207
8. okt 2021

@monees mňa prekvapilo že ty si dva roky používala vložky? Ale inak ja som objednala od petit lulu a pretiekli určite neskôr ako jednorazove.

tani777
8. okt 2021

Ja som v dm kupila,tusim xkko to je,za mna su perfektne..ono jasne,ak ju necham dlhsie ako jedno-dve kojenia v podprde,tak pretecie..ale ja ani nemam rada ten pocit,ze ich tam mam,tak vkladam len pred kojenim a potom hned vyberam,nedzitym preschne..otazka je aj kolko si po porode,kym sa mi trochu ustalila tvorba niekedy pretiekli rychlejsie

monees
autor
10. okt 2021

Baby vy ste neskutočne... Ja som nečakala toľko reakcií 🙏🙏🙏 a som rada, ze v tom niesom sama. Ďakujem... 😊 Určite si ich dávam správnou stranou... Len asi som čakala ze vydržia viac ako jedno dve kojenia. A určite to nevidím na to, aby som s pratelnymi vložkami šla von... Sú asi bezpečnejšie na doma. Ďakujem za všetky rady.

hygienka
11. okt 2021

@monees no jednorazové boli najlepšie Johnson & Johnson, ale tie sa už nepredávajú 😭 vyskúšala som veľa značiek, ale tieto boli top. Keď sa ti ustáli tvorba, tak aj tie pratelne na von v pohode, potom ti už nebude prúdom tiecť mlieko😂

caramba12
6. sep 2022

@monees skúsila si už absorpčnú podprsenku? Tá určite vyjde lacnejšie