Vitamíny počas dojčenia - vaše skúsenosti

matyasek29
4. jan 2018

Ahojte dojčiace Maminy 15 mesiacov už kojím doteraz som pila čaje pre dojčiace zeny, teraz u ich nepijem skoro vobec
V poslednom čase som unavená a nie vo svojej koži chcem si preto doplniť vitamíny len ktoré???
Podeľte sa so mnou o svoje skúsenosti s vitamínmi ( rady so stravou a tekutinami poznám a snažím sa to dodržovať ale potrebujem aj doplniť tie vitamíny) dakujem za postrehy !!!!

sepkev
4. jan 2018

ja síce kojím iba 2 mesiace zatiaľ, ale užívam pregnafolin (je topre tehotné ženy a pre ženy do ukončenia dojčenia) , ktorý obsahuje komplex vitamínov a DHA (zložka rybieho oleja), plus jód a vôbec necítim únavu a dostanem do seba vitamíny, lebo sa mi nedarí jesť toľko ovocia a zeleniny, koľko by som chcela (resp. takmer vôbec), ja som spokojná zatiaľ 🙂

matyasek29
autor
4. jan 2018

@sepkev co sa týka toho jódu beriem lieky na štítnu žľazu a kedze je jód aj v tých vitamínoch nebude n mi to vadiť nejako?

olifcek
4. jan 2018

od Jamiesona Prenatal, maximalna spokojnost 🙂

smoni
4. jan 2018

máte IP

katharines
4. jan 2018

@matyasek29 no ked beries lieky na stitnu zlazu, tak s iodom opatrne. Skus doplnit zelezo v kombinacii s kys. Listovou, omega3 kys, skus klicky mungo, sosovica ... velmi kratko dat na olej (cca3 min) .... klicky ti v tomto case totiz najlepsie doplnia vitaminy

matyasek29
autor
4. jan 2018

@katharines tiež si myslím tr nemozem do sebaa davat jód ked ho mam presne naordinovnx dakujem

matyasek29
autor
4. jan 2018

@andreamraz
@andreamraz to vyzera dobre nieje tam ani jod

matyasek29
autor
4. jan 2018

Dakujem
@olifcek