Ahoj baby. Prečítala som si tu o podobných témach dosť, ale odpoveď na to čo ma zaujíma som nenašla, tak to skúšam novou témou. Sú tu mamičky, čo dojčili len z jedného prsníka? Zaujíma ako to je potom po skončení s rozdielom medzi nimi. Je to fakt také viditeľné? O koľko asi? Ja dojčím z jedného skoro od začiatku, netvorilo sa mi v druhom mlieko. Dojčím z toho, čo je o niečo väčší, tak ma zaujíma, ako to môže vyzerať po skončení dojčenia. Vďaka za odpovede🙂
ja som kojila len z laveho , s pravym som mala velke problemy, ostal mi rozdiel jedneho cisla. Je to uz 13 rokov, teraz ma caka opat kojenie, tak si robim nadeje že to nejako vyrovnam. 🙂 Manzelovi to ale nevadi, v podprsenke to nevidno. Su aj horsie veci 🙂
Ja som odstavila pred dvoma tyzdnami po dvoch rokoch a uz sa to pomaly vyrovnava,nie je to az take ako som cakala,a snad sa este bude trosku zmensovat 🙂
@amelie123 Ahoj, podľa mňa môžeš čakať, to čo píšu baby predo mnou...Ja som síce dojčila obe detičky, no z oboch prsníkov a za pár mesiacov ma to čaká znova 😉 no z vlastnej skúsenosti viem, že prsia už nebudú také ako pred dojčením, mne sa veľkosť košíka zmenšila len o trošku a nevyzerajú tak pekne ako kedysi bez podprsenky, ale dobra podprsenka to zakryje 😉
To záleží asi akú velkosť majú prsníky pred tehotenstvom, ja mám tak košík B a vždy som mala, pol roka som kojila len z jedného prsníka, bála som sa aby neostal jeden menší, jeden vačší, ale oba sú rovnaké a stále pevné chvalabohu, netrvalo to dlho ,kým sa vyrovnali, si myslím, že sa nemáš čoho obávať
@amelie123 ja som kojila z jedno asi tristvrte roka, rozdiel vo velkosti bol badatelny 😀 aj dlho po odstaveni, teraz mam druhe babo a stale je rozdiel vo velkosti, dokonca v "kvalite", kzm sa lavz nastartoval na mlieko uplne OK, pravy predtym dlho nepouzivany bol hned sama hrca, ale rozchodili sme to.. rozdiel stale vidim a citim 😒
Ja dojcim z jedneho uz 2,5 roka , tiez som v jednom naskor mala malo a potom uz vobec a rozdiel teraz je asi 2 cm, ten z ktoreho dojcim je vacsi , ale v podprde sa to strati a do playboya uz fotit asi nepojdem, nemam na to, aby som ich podplatila 😀
dojčila som z jedného cca 14 mesiacov, teraz je tomu rok a oba prsníky sú rovnaké 🙂
a aky ostane ten jeden prsnik, z ktoreho sa dojci? väcsi, alebo naopak mensi? lebo ja mam uz teraz jeden trosku väcsi
@amelie123 ja som kojila obe deti skoro 3 roky a hned po sebe takže skoro 6 rokov a obe len z ľavého..rozdiel vo veľkosti som mala dosť veľký..aj dve veľkosti možno...v podprde to nejako vidno nebolo,ale ked som ju dala dolu...okolo roka asi trvalo,kým sa to vyrovnalo