Ahojte. Mám otázku ohľadom veľkosti prsníkov. Stále sa mi viac nalieva pravý prsník, takže z neho aj papá malý viac. Snažím sa aj ku ľavému ho častejšie prikladať, aby sa začal viac nalievať, ale nevie sa z neho najesť, vždy ho musím aj tak dať aj na pravý.. takže pravý prsník mam o dosť väčší ako ľavý.. moja otázka je či to tak aj ostane keď prestanem kojiť? Ako to bolo u vás?
Ale ved jeden prsník je vždy menší nie?
@stepanka274
@diana20 ahoj, aby sa malý vedel napapať aj z toho väčšieho prsníka, tak mu uprav polohu pri dojčení. Neprilož si ho opačne ale rovnako ako keď ho dojčíš z prsníka z ktorého rád papá - skús futbalovú polohu ako pri dvojičkách akurát že budeš dojčiť 1dieťa.
@darina1952 nevie papať z menšieho.. vždy skúšam po sediačky, po ležiačky, pokladám ho, dvíham ho, sedím, stojím, chodím 😀 no aj tak chce vždy ešte potom aj z toho väčšieho...
@limetka69 možno je vždy jeden väčší, ale toto je príliš veľký rozdiel 😀
Aj ja som na tom bola podobne,kojila som skoro stále len z praveho.napríklad v plavkách to vyzeralo otrasne,tam bol ten rozdiel vidieť dosť.kojila som 2 roky,teraz je tomu 9 mesiacov,co som prestala a podla mňa ich mam už rovnako veľké🙂
No ja som mala nieco podobne, lave mam dotera mensie aj ked uz 7rokov nekojim