Vankúš na dojčenie

kisub1985
6. nov 2013

Kočky, prosím pomoc, potrebujem radu. Chceme kupit svagrinke na narodky vankus na dojcenie, aby mohla pocas tehotenstva oddychovat na nom, potom kojit, pripadne si ulozit dieta. Ake mate skusenosti a ktory by ste odporucili? dakujem za rady

miku1
7. nov 2013

@kisub1985 Ja som si kúpila vankúš v maderne, ten taký šuštiaci - má v sebe malinké guličky, a som s nim veľmi spokojná. Stál tuším nejaký 22 €, neviem, koľko vychádzajú teraz. Nepoužívam ho síce na kojenie, ale využívala som ho pri spaní, a potom ako zábranu pre bábo 🙂 Určite ako darček bude fajn 🙂

barrilla
7. nov 2013

A chce ho? Ja som si ho nadšene kúpila, naštastie len za tadiaľ z bazárika, ale zistila som, že veľmi ho nepotrebujem. Teraz keď som tehotná tak som si ho brala na spanie, ale som zistila, že mi vlastne zavadzia v posteli. Ešte večer sa s ním pekne uložím, ale potom keď mením polohy - otáčam sa na opačnú stranu, tak je mi na oštaru - zavadzia mi. A keď nemám nervy, lebo vlastne spím ako sa otáčam, tak ho radšej zhodím na zem, akoby som ho mala prekladať na opačnú stranu. A zase keď sa chce manžel pritúliť ku mne, resp. niečo viac, tak nám tiež prekáža.

myryjam
7. nov 2013

Ja mám tiež ten s maličkými guličkami vo vnútri, takže sa prispôsobí polohe, tie guličky sa v ňom presúvajú, mení teda svoj tvar. Používala som ho občas pri spaní, ale viac pri kojení, tiež ako zábranu pre bábo, a v podstate ho používam ešte stále, ako zábranu, malá zatiaľ len leží, ale musím robiť rôzne zábrany, aby nespadla z postele, keď sa hrá a pretáča 🙂