Kočky, prosím pomoc, potrebujem radu. Chceme kupit svagrinke na narodky vankus na dojcenie, aby mohla pocas tehotenstva oddychovat na nom, potom kojit, pripadne si ulozit dieta. Ake mate skusenosti a ktory by ste odporucili? dakujem za rady
A chce ho? Ja som si ho nadšene kúpila, naštastie len za tadiaľ z bazárika, ale zistila som, že veľmi ho nepotrebujem. Teraz keď som tehotná tak som si ho brala na spanie, ale som zistila, že mi vlastne zavadzia v posteli. Ešte večer sa s ním pekne uložím, ale potom keď mením polohy - otáčam sa na opačnú stranu, tak je mi na oštaru - zavadzia mi. A keď nemám nervy, lebo vlastne spím ako sa otáčam, tak ho radšej zhodím na zem, akoby som ho mala prekladať na opačnú stranu. A zase keď sa chce manžel pritúliť ku mne, resp. niečo viac, tak nám tiež prekáža.
Ja mám tiež ten s maličkými guličkami vo vnútri, takže sa prispôsobí polohe, tie guličky sa v ňom presúvajú, mení teda svoj tvar. Používala som ho občas pri spaní, ale viac pri kojení, tiež ako zábranu pre bábo, a v podstate ho používam ešte stále, ako zábranu, malá zatiaľ len leží, ale musím robiť rôzne zábrany, aby nespadla z postele, keď sa hrá a pretáča 🙂
@kisub1985 Ja som si kúpila vankúš v maderne, ten taký šuštiaci - má v sebe malinké guličky, a som s nim veľmi spokojná. Stál tuším nejaký 22 €, neviem, koľko vychádzajú teraz. Nepoužívam ho síce na kojenie, ale využívala som ho pri spaní, a potom ako zábranu pre bábo 🙂 Určite ako darček bude fajn 🙂