V noci ma zacal boliet zaludok, zacala som vracat, teraz mam zvysenu teplotu 37,9 a uz som aj hnackovala, nakolko plne dojcim moju 5tyzdnovu dceru a moja lekarka zacina az poobede, prosiiim poradte.
Ahoj, ja som riesila podobny problem hned po navrate z porodnice. Pediatricka mi jednoznacne odporucila dojcit. Cez mliecko vraj davas malemu aj protilatky proti tej viroze, ktoru mas, takze je mensia sanca, ze ju dostane, ako keby si dieta docasne odstavila. A tiez by si mohla prist o mliecko keby si prestala kojit ;) drzim palce
mozes my sme to mali v priebehu siednych dni cela rodina minuly tyzden pili sme budissku mineralku a dietovali za dva dni to preslo
juuuj, dakujem Vam vsetkym za odpovede, velmi ste ma upokojili naozaj dakujem za bleskove odpovede 🙂 🙂 🙂
ahoj, aj ja som mala taku virozu, ked mala mala 3 mesiace. Kludne koj dalej a snaz sa dostat do seba nejake tekutiny, aby si nedehydrovala a tvorilo sa ti dost mliecka. Ja som pila po duskoch caj na kojenie 🙂.
@pympa kojit môzes aj nadalej, napriek tymto problemom..daj si smectu alebo hylak, si kup cucoriedkovy caj a podietuj, ale urcite skoc za lekarkou, ci za tym nie je nieco viac..ale kojit neprestavaj..drz sa