Ahojte maminy.
Mam male babatko a odkedy sa narodila,mame velmi narocne obdobie.Nejde len o prichod drobca,starostlivost a vsetko s tym spojene,ale aj tazke problemy v rodine,ktore ma velmi stresovali a kopec inych veci ktore ked sa nazbierali,tak vzniklo to,ze mam uzkosti a strach a miestami ma chyta az panika a mam pocit,ze sauz zblaznim.
Kedysi som brala AD-escitil az casu na cas frontin na ukludnenie.
Volala som dr a escitil mi neodporuca,kedze kojim a vzdat sa kojenia nechcen.Ked tak nieco ine,ale nazov som zabudla.
Zijem v zahranici a tu to nechcem riesit-moj stav.Skuste si domysliet preco.A prave preto ma az chyta miestami panika,lebo sa tu takych veci bojim.Jedina moznost je,ze mi sem lieky dakto donesie.
Ako ste zapasili s uzkostou vy?Co vam pomohlo?
@luccija ano,ved tu nahradu budem riesit.
Bojis sa to riesit zo strachu do buducnosti, ohladom prace, ako by teagoval zamestnavatel, ci aj koli dietstku ?
Prajem ti aby si nadla sposob ako to co najlepsie vyriesit. Co sa tyka rodinnych problemov - neviem o co ide, ale ak je to co i len trosku realne, neries. Nech sa kludne vsetci hnevaju, bud egoista a hlad len na seba a babo, pripadne partnera ak mas - nech je vam dobre, na ostatnych kasli aj za cenu ukoncenia vztahov.
@svetlonos Bojim sa o dieta.Preto to tu nechcem riesit.S mojim bratomje zle-zdrav.problemy a nemam mu ako pomoct.Same starosti odkedy sa mala narodila.Bol to velky natlak na psychiku.A teraz si neviem rady.
Prosím ťa, reálne ser na celé kojenie. Ak ty nebudes v poriadku, nebude v poriadku ani to dieta, proste celá rodina.
Na to tu máme umelé mlieka, aby sme mali aj iné moznosti a hlavne, ak máš vážne problémy a potrebujes AD, tak ich ber.
@zmrzlinka2021 Ale veď ona môže brat AD ktoré sa nevylučujú s kojenim. Prečo by na to mala kašlať.
@tulipanicek A existujú take AD?
@zmrzlinka2021 Veď to v úvodnom príspevku píše sama autorka. Ak sú AD, ktoré môže v tehotenstve (sú), budú aj AD, ktoré môže pri dojceni.
@tulipanicek ano,su take AD
Neviem prečo sa nechceš liečiť v zahraničí, ale ak si už lieky brala a teraz náročné obdobie tak ich potrebuješ.Nikto Ti lieky len tak nepošle bez vyšetrenia.Su AD, ktoré sa dávajú aj pri kojeni.Ved Ti ponúkla náhradu...