😒 Ahojte babulky chcela by som sa Vás spýtať ak máte nejaké skúsenosti s Neurolom alebo podobnými alprozolamami a kojením. Mne bola pri druhej dcere zastavená laktácia a nemohla som kojiť to vážne môže natoľko ohroziť dieťatko? Aj pri minimálnej dávke? Keby som brala samotne AD bez Neurolu by som kojiť mohla. Neurol beriem 0,25 mg 3x denne.
Ahoj, skus napisat aj do porade mamily, tam vedia, ktore lieky mozno spojit s dojcenim. http://www.mamila.sk/pre-matky/poradna-dojcenia/ Pri tychto mnozstvach liekov, ktore existuju sa hadam da najst ina alternativa 🙂
.....je pokiaľ viem sa vôbec nesmie užívať neurol v tehotenstve a pri kojení ani žiadne antidepresívum.........
Neurol je antidepresívum a je návykový preto ho nemozes brat pri kojení predpokladam ,,, a AD su uz aj take co neskodia tebe ani babetku a nie su navykove tak asi preto by si ich mohla brat a musis brat neurol kazdy den ? ja som brala frontin iba vtedy ked to na mna prislo a tiez len 0,25 ,,ale ked mi bolo fajn som brala len AD ,,,skus o tom pokecat este s psychiatrickou co ti povie ,,,