Ahojte prosím vedeli by ste mi dat radu ktoré ste kojili ale stále ste mali zapálené, popraskané bradavky a problém bol že uzdicka na horných ďasnách bola moc zrastena s hornou perou čiže dieťa zle držalo dvorec a po nastrihnuti sa to zlepšilo? Už sa trápime cez dva mesiace skúsila som aj klobúčiky aj maste aj odsavat a kŕmiť ho z fľaše kým sa mi to opäť zahojilo ale začalo mi ubúdať mliečko tak som začala zas kojiť ale opäť neskutočná bolesť
@miselka1112 u nas zrastlo tiez :( kazdopadne nevedela som ze treba nejako cvicit aby sa tomu predchadzalo.. u nas strihali aj spodnu a bud si moje bradavky zvykli ale je to uz teraz lepsie (nie uplne bez bolesti, ale o dost znesitelnejsie..)
@patricka ďakujem za odpoveď
Nebudem ho teda trápiť nastrihom nejako to vydržím ešte a uvidíme co bude
@soul_sister tiež ďakujem za odpoveď
Viem že dolná robí horšiu sarapatu ako vrchná tak asi aj preto sa vám to zlepšilo trochu. A koľko ma babo?
@miselka1112 ma teraz takmer 6 tyzdnov, uzdicky sme obe strihali asi v tretom. Boli to velke stresy a place, druhykrat by som jej to strihat urcite nesla
@miselka1112 mojej to prestrihli ale nemám pocit ze y sa to zlepšilo a uzdicka aj napriek tomu ze sme s ňou cvičili zarastla opäť...potom som to už neriešila a v 4 mesiaci bolo konecne kojenie príjemná vec...ale dovtedy sme sa natrapili