Ahojte.
Ako ste prestali resp. ako ste odnaucili svoje dieta od prsnika? Kojim len v noci..
Dakujem
@babu88
Asi je dost zasadna otazka, ake stare dieta. Moja skoncila v 18 m a to sa s nou uz dalo rozumne dohodnut.
@lindusss2016 Maly ma 1 rok
nedat vysvetlit a hotovo..nasej malej nevadil ocot citron chren..
Jednoducho som jej prsník pár dní nedala. Po možno styroch-piatich dňoch mi hovorí, mami, daj cici. Tak som jej zo zvedavosti dala a zistili sme, že úplne zabudla ako sa to robí :D ale to mala tri roky..
Tuším som dve noci akože nebola doma a potom sa mliecko akože minulo. Išli sme na tie dve noci ku svokre, aby sme zmenili miesto a ja som bola inkognito v inej izbe, keby niečo: ) Misia bola úspešná, aj keď v noci hľadal malý mlieko u manžela: )
Dakujem krasne 😉Uspesne sme dojcenie ukoncili za jednu noc. Najprv bol plac velky...alebo skor zufaly krik bez slz. No nakoniec zaspinkal... Obcas vypije Bebu ( dakujem za nu. Ziadne ine mlieko nechce) v noci a spinka dalej. Niekedy len cajik. Citim sa oslobodena no zaroven smutna..chyba mi to len kvoly tomu, ze kojenie je.. len ja a on ❤😉😊 No uz je velky 1 rocny chlapec 😘Myslim ze som odkojila dost a 1 rok som aj chcela kojit. Bol to najkrajsi rok v mojom zivote ❤..a dalsie ma cakaju 😉
Natret citronom. Trvalo to par dni, a to som sa bala ze budem kojit donekonecna