Ahojte ,ak má niekto skúsenosti,potrebujem ukončiť laktaciu a pracuje mi jeden prsník na 100% a druhy na 40%🤦♀️ dr mi vravel že mi lredpise tabletky ale môže mi byť po nich zle,viete poradiť niečo iné?aký je postup bez nich??
Hlavne nedojcit, vytlacat alebo odsavat mlieko len minimalne do ulavy, idealne co najmenej stimulovat bradavku… potom salviovy, matovy caj, existuju aj homeopatika (ucinok je otazny ako vzdy pri homeopatiku, ale nepokazis nic..), studene obllady na zmiernenie neprijemnych pocitov… samozrejme s tabletkami by to bolo rychlejsie, ale ak “mas cas”, tak zarucene tvorba mlieka ustane aj takto (samozrejme par kvapiek sa moze objavit aj o niekolko mesiacov)
@ludka321 nedojcit, mlieko odsavat len minimálne ak by si cítila tlak na prsníku, mne takto odišlo mlieko za 3 tyzdne, lekárka mi ešte radila zaviazať si prsia ale to som nepotrebovala, že ak by toto nezabralo, tak jej mám volať a predpíše mi nejaké tabletky, ale mlieko sa prestalo tvoriť samo keď som prestala kojit.
@lilizzachy ja nedojcim ale pol roka odsavam a veľmi mi tvrdnu prsia ,už som mala aj zápal raz a tak neviem kedy to je do úľavy 🤦♀️🤣
Prestať kojiť a ricinus