Ahojte ..chystam sa ukoncit dojcenie.. mala ma rok a pol..zaspava LEN na prsniku, nijak inak ..v kociari nespi nikdy,v autosedacke takisto,v nosici tiez vobec..na rukach ju neuspim,lebo ked ju dam lezmo a hojdam,neznasa to..ked si ju dam normalne na ruky,vydrzi chvilu a odstrkuje ma,chce ist dole,chodit..akekolvek mlieko z akejkolvek flase odmieta...v podstate ide o to,ze neviem ako ju uspat bez prsa...aj cez den,aj vecer/v noci....mate niektora podobnu skusenost?? Prosim poradte mi🙏
@lllperko synovi som povedala ze uz nieje mliecko a zaspavali sme spolu prituleny zo zaciatku poplakal a potom aj tak zaspal
Postupne nech začne uspávať tato. Stále častejšie a častejšie, ale bude to náročné. Medzitým niekoľkokrát kľudne daj na spánok prso. Keď už bude po nejakom čase s tatom zaspávať v poriadku, začni so zmenou ty. Najskôr na obedný spánok bez prsa, skus ju nechať vyhrať sa, medzitým niekoľkokrát ulož do postieľky a povedz že idete spinkať, že mliečko už nemáš, zme ho všetko vypila a má ho v brušku. Miesto toho jej ponúkni ručičku, hladaj ju, škrabkaj na chrbte. Neviem. Každé dieťa vyžaduje náhradu nejak inak. Akurát si tým prechádzame, takže chápem, že nevieš ako nato. Aktuálne sme v tom štádiu, že uspávame bez prsa a snažíme sa v noci miesto prsa, dať fľašku s vodou, alebo nič. Prvý týždeň bol dosť náročný, každú chvíľku bol hore a mrnčal a zavíjal. No včera v noci prespal celú noc sám.
📌
to ja som pred spaním dala dala kašu s medom na dobre spanie , dala som do postielky a usnulo samo
Tak tu asi ina moznost ako ta, nech uspava tato, nie je…