Ukončenie dojčenia a uspávanie

lllperko
5. jan 2023

Ahojte ..chystam sa ukoncit dojcenie.. mala ma rok a pol..zaspava LEN na prsniku, nijak inak ..v kociari nespi nikdy,v autosedacke takisto,v nosici tiez vobec..na rukach ju neuspim,lebo ked ju dam lezmo a hojdam,neznasa to..ked si ju dam normalne na ruky,vydrzi chvilu a odstrkuje ma,chce ist dole,chodit..akekolvek mlieko z akejkolvek flase odmieta...v podstate ide o to,ze neviem ako ju uspat bez prsa...aj cez den,aj vecer/v noci....mate niektora podobnu skusenost?? Prosim poradte mi🙏

hiddenobject
5. jan 2023

Tak tu asi ina moznost ako ta, nech uspava tato, nie je…

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lentilka1994
5. jan 2023

@lllperko synovi som povedala ze uz nieje mliecko a zaspavali sme spolu prituleny zo zaciatku poplakal a potom aj tak zaspal

janka_266
5. jan 2023

@lllperko ja som môjho nechala najskôr si trochu cucnut, tak 30 sekúnd, potom som povedala, že došlo mlieko, a zaspaval s tapkanim po zadku, teraz už 3. Noc nedostal vôbec pred spaním, najskôr sa so mnou seriózne nebavil, včera už ani nepýtal

sejbipi
5. jan 2023

Postupne nech začne uspávať tato. Stále častejšie a častejšie, ale bude to náročné. Medzitým niekoľkokrát kľudne daj na spánok prso. Keď už bude po nejakom čase s tatom zaspávať v poriadku, začni so zmenou ty. Najskôr na obedný spánok bez prsa, skus ju nechať vyhrať sa, medzitým niekoľkokrát ulož do postieľky a povedz že idete spinkať, že mliečko už nemáš, zme ho všetko vypila a má ho v brušku. Miesto toho jej ponúkni ručičku, hladaj ju, škrabkaj na chrbte. Neviem. Každé dieťa vyžaduje náhradu nejak inak. Akurát si tým prechádzame, takže chápem, že nevieš ako nato. Aktuálne sme v tom štádiu, že uspávame bez prsa a snažíme sa v noci miesto prsa, dať fľašku s vodou, alebo nič. Prvý týždeň bol dosť náročný, každú chvíľku bol hore a mrnčal a zavíjal. No včera v noci prespal celú noc sám.

lamonita
5. jan 2023

📌

essenceee
25. jan 2023

to ja som pred spaním dala dala kašu s medom na dobre spanie , dala som do postielky a usnulo samo