Ukončenie dojčenia a meškajúca menštruácia

17. sep 2022

Ahojte, tento mesiac som ukončila dojčenie a už mi 5 deň mešká menštruácia. Do teraz som ju mala vždy pravidelnú, dostala som hneď po šestonedelí. Drobca som kojila niečo cez rok. Tehotná určite nie som. Môže to byť spôsobené tým že som prestala kojiť? Už cca týždeň mám presne také pocity ako pred menštruáciou, nafúknutá som ako balón a menštruácia nie a nie prísť 🤷‍♀️

jana1305
18. jún 2023

Zdravím 🙂 ak sa smiem spýtať ako vám to dopadlo? Ja som cca pred dvoma týždňami ukončila dojčenie a menštruacia mi mešká 5 dní, pritom mám príznaky ako keby som to mala dostať. Tehotenstvo úplne vylúčiť nemôžem, ale test mi zatiaľ vyšiel negatívny.

autor
19. jún 2023

@jana1305 dobrý deň 🙂 no dopadlo to tak že akurát tu vedľa mňa leží mesačný krpec 😊 na vlastnej koži som sa presvedčila že ani kondóm nie je 100 %ný 😂 a to sme ho fakt používali nonstop 🤷‍♀️, preto som si bola istá že určite nemôžem byť tehotná

jana1305
19. jún 2023

Vďaka za zdieľanie skúsenosti 😀 my sme tiež používali kondóm..no nedalo mi to a spravila som si test. Zatiaľ vychádza negatívny.

jana1305
19. jún 2023

A gratulujem k bábätku 🙂

autor
20. jún 2023

@jana1305 ďakujem krásne 😊 verila som že kondóm je spoľahlivý, ale až tak asi nie je 😂 ale bola to tá najkrajšia nehoda 😊 len keď mi gynekológ oznámil pri bežnej kontrole kedy som si išla dať predpísať antikoncepciu že už mi ju predpísať nemôže lebo som tehotná tak som mu skoro aj z kresla spadla 😂

mamusa123456789
20. jún 2023

Gratulujem ❤️

autor
20. jún 2023

@mamusa123456789 ďakujem