Prosím Vás ako ste odnaučili detičky od prsníka moja má rok no chce vkuse cez deň aj cez noc a keď jej nedám cez deň je nervózna a v noci má hysaky je veľmi naviazaná na prsník keďže nemáme cumel (nechcela ho )
moze aj citron skusit
@petra098 ešte by som pár mesiacov vydržala, ale cez deň by som nedávala pri každom zamrnčaní, postupne by som to redukovala iba ráno a pred spánkom poobede a večer.
Cez den jw to jednoduchsie, ponuknes hocico ine-hru alebo jedlo/pitie. V noci asi tazko, jedine nepolavit a nedat. Ale mozno ta povzbudi, ze mam podobne stareho syna a posledne tyzdne tiez v noci ma hysaky a milionkrat je hore a furt tu cicku pyta, ja uz som hotova fakt😃zvalujem to na zuby, rastovy spurt a zle nastavenie planet
Prelepila som si bradavky, povedala, že mám bibi. Skúšal furt, akonáhle som zabudla prelepiť už otváral ústa 😁 ale dlhšie ako 7-8dni ti nebolo. Nič hrozne, čakala som 100krat horšie 😊
@kukulienka999 to záleží od temperamentu dieťaťa podľa mna ale na ešte nevie čo je bibi 😃tak to bude ťažké
@petra098 áno, zalezi aj od vnímania dieťaťa. Môjho som tiež v roku odstavila, našťastie chápal 😁😊 teraz má rok a pol a teda bolo by to podľa mna ťažšie, lebo sa nenecha s hocičím oklamať. držím palce 😊
Ahoj. Podľa mňa je dôležité to obmedziť. Dojčila som 5x a na druhý deň len 4x (napríklad). Ja som malému stále vysvetľovala, že mamička už nemá toľko mliečka a tak. Potom som dojčila len pred spaním. Neskôr som si odsala mlieko, isli sme ho spolu vyliať do záchoda, že už mamička nemá mliecko, prelepila prsníky a hotovo. 😂😂 v noci sa párkrát zobudil a pýtal si, ale hneď zaspal. Ale môžem ti povedať, že nezačal spávať celu noc 😂
Ahoj..úplne tá chápem ,tiež som si už miliónkrát povedala ,že už to nedávam..Cez deň ak strašné slabo papa ..radšej pýta prso.Ked poviem,že nie ,tiež hysaky a keď sa potrebuje ukľudniť zas len prsník .Doma.je to ešte celkom v pohode ,ale keď prídeme do cudzieho prostredia ,kde je nesvoja ,je schopna pýtať prsník aj každých 15 minút a Nonstop sa pýta na ruky ...nehovorím,že v noci vstávam 4 krát na kojenie a to ma mala skoro 16 mesiacov.Cumeľ tiež nemáme 😔 takže ti poradiť sice neviem ,ale možno aspoň podporiť ,že v Tom nie si sama 😊
@mamkalentedkova vy 4x my aj 10 🙈🥹
@petra098 nezávidím ,ale cítim s tebou 😔 Ak chces naozaj odstaviť ,kamoška si tiež nátierka bradavky octom ..najlepšie by bolo keby mohol na spánok niekto iný ukladať ,táto ,babka .Bude to ťažké ..ja si to neviem osobné predstaviť ..aj keď sa snažím.povedat nie ,vždy ma tak dozerie ,že povolim a dám jej..mne ale viac "vadí " kojenie cez deň ..vždy sa tak dožaduje pozornosti..proste vysavam a chce prsník,umývam riad ,chce prsník..smemniekde na návšteve ,kde sa cíti nesvoja ,chce prsník ..vonku,v obchode ..proste všade a strašné slabo papa 😔
Cez den som oducila tak, ze som si potierala bradavky jablcnym octom. Pomohlo na prvu supu 😄👍