Som tehotna a mam pocit že sa mi zväčšuje iba ľavy prsnik. Aj mi zneho vyteka kolostrum a aj bradavka je väčšia. Zato druhy pravy prsnik je stale rovnaky. Chcem sa spýtať či je to teda možne a či sa da niejako pomôcť aby sa mi začalo tvoriť mlieko aj v druhom prsniku? S gynekologom som sa o tom ešte nerozpravala, ale na nasledujucej kontrole mu o tom chcem povedať. Ale možno mi tu niekto poradi z vlastnej skusenosti 🙂 co by bolo fajn. Ďakujem za odpovede.
@sabina1975 dakujem za odpoved 🙂 uz som trosku kludnejsia 😉
@sabina1975 a nevies kôli co mu to moze byt, ze iba v jednej sa tvori mlieko?Dakujem
@satyn Tvorba mlieka moze byt v oboch prsnikoch rozdielna, niekedy to ani nie je citit a niekedy je to velky rozdiel, ale mlieko sa tvori, aj ked menej, v druhom prsniku. Ak chces pomer tvorby mlieka vyrovnavat je dobre najprv dieta prikladat na ten prazdnejsi prsnik a potom na ten plnsi. Ja som si takto rozbehla mlieko v takmer prazdnom prsniku.
@satyn ahoj mam 9,5mesacnu dcerku a od zaciatku kojim len z jedneho prsnika v druhom sa mi mlieko ani nezacalo tvorit kojim v pohode napr. ked boli tie velke horucavy mala ani nechcela papat tak som ju len kojila a bolo to v poho mliecko sa mi tvori (kojim rano o 7.00 ,potom o 10.00 o 12.30 ma obed zeleninu o 15.00 sa kojime 17.00 ovocie 20.00 kojime a v noci asi 23.00 2.00 5.00 kojime ) nestresuj sa mliecko bude stacit pre babo ved ak by si mala dvojicky tiez by malo kazde len jeden prsnik 😉