Ahojte mate s nim niekto skusenosti? Vyhodilo mi to na ich stranke. Jednu bradavku mam ok , ale ta druha je dost vpadnuta a dcerka prsnik odmietala.teraz ked cakam druhe celmi by som chcela dojcit.
@katulka1141 bradavka nema vplyv na spravne prisatie, dieta sa prisava na cely dvorec a bradavku ma hlboko v hrdielku - nezalezi, ci je vypukla alebo nie. Ziadne tvarovace nepouzivaj, je to uplne zbytocne.
@leniel dakujem ❤️
@dkethe toto som si nakoniec objednala,ze to vyskusam s tym. Nemas nahodou skusenost ci sa to ma aj pred porodom?
@katulka1141 ahoj, ano pouzivala som kojacie klobuciky, a pomocou nich som sa rozkojila. Vobec mi to na zaciatku neslo bez nich. Po 4-6 tyzdnoch, uz si nepamatam presne, som kojila len tak.
@katulka1141 toto nepoznam. Ten zvoncek viem ze mozes uz pred
@dkethe ten zvoncek mam kupeny
@katulka1141 oo, aha. jedina otazka je... Ale to ti neviem zodpovedat, ze... Drazdenie bradaviek vraj produkuje oxytocin, a doporucuje sa to napr k vyvolaniu porodu ked ss prenasa, ale ci to je realne,xe si s tym mozes uhnat predcasny, netusim. Ale kedze ten zvoncek funguje okamzite, ja by som to pred porodom netrenovala, max vyskusala
@dkethe super dakujem. ❤️
@katulka1141
@dkethe kočky prosím,ten "zvonček",to je čo za vec? Pod akým názvom to nájdem na nete?
@baluinka tvarovac bradaviek od lanson ronje
@katulka1141 ďakujem 🙂
Ja som mala tiez vpadnutu bradavku. Dcera sa na nu nevedela poriadne prisat. Mala som klobucik, neskor som kupila tvarovac bradaviek. Pouzila som ho asi dva razy, fungoval, ale len ciastocne. Az potom som v nejakom mamickovskom casopise citala o masazi dvorca a uvolneni vpadnutej bradavky prstami. Tak som to skusila a normalne som ju prstami pekne povytiahla, este omnoho lepsie nez s tym tvarovacom. Pravdupovediac citila som sa vtedy ako totalny idiot, ze som kupovala ten tvarovac, a ze ma ta najjednoduchsia metoda nenapadla skor. Teraz som opat tehotna, bradavka sa prstami vysunut neda. Tak dam klobucik, myslim, ze po tyzdni/dvoch kojenia sa to tkanivo natiahne a potom to uz pojde pekne vytiahnut prstami a klobucik nebude treba.
@katulka1141 skus stranku mamila pripadne tam niekoho kontaktuj, isto ti poradia 🙂