Trojtýždňové bábo sa nevie dobre prisať

patka182
28. jan 2015

Ahjte vsetky potrebujem pomoc uz som zufala. Mame 3tyzdne a nedokaze sa dobre prisat. Je to boj. Prilozim si ho pocucka prestane hladaju place znovu sa pricucne a takto stale dokola az nakoniec uz aj pri tahani place tak mu musim dat odsate alebo UM lebo malinky je vekky papkac. Tak velmi by som chcela aby papkal pekne iba s prsnika ale nejde nam to je to nekonecny boj a ja som uz naozqj zufala ked dlhsoe taha som naaozaj stastna ale ked zacne strajkovat nedokazem.ho trapit a dam mu odsate ak mam ak nie dorobim UM. Prosim co mam robit? Uz v porodnici sme mali problem.

donaninqa
28. jan 2015

@patka182 určite vyhľadať laktacnu poradkyňu pozrie sa na to ako sa prisava a zistí kde je problém a pomôže. . na mamila.sk si najdi laktacnu poradkyňu podla mesta kde bývaš a oslov ju 🙂

nataliaslivkova
28. jan 2015

ja som mala presne toto iste nakonieco som to psychicky nezvladala...vsetci ma deptali..to len koj vela si ulahcis..nebudes mat robotu...no nedalo sa...mala nevedela sat..stale sa pajedila...tak som pol roka v kuse len odsavala prsniky mala som ich ako terce - krvave 😒 ale pol roka som to zvladala potom sa mi mliek stratilo a davali sme UM. 😝

hlavne sa nestresuj ak mu to nejde takto pojde to inac...všetko prejde

carodejnica
28. jan 2015

@patka182
Ahoj, vyznie to ako klišé, ale potrebuješ odbornú pomoc nie babské rady... určite kontaktuj laktačnú poradkyňu, si z okolia ZA, odporúčam Janku Mekyňovú, kontakt na ňu 0905 975 080, jana.mekynova@gmail.com, ale v Žiline pôsobia aj iné poradkyne pozri si zoznam na Mamile (Mekyňová tam nie je, ale určite robí stále poradkyňu, len nie pod Mamilou).
http://www.mamila.sk/pre-matky/poradkyne-pri-do...

Mala som podobný problém ako ty, syn sa odmietol prisať, a pani Mekyňová mi zachránila dojčenie... Určite neváhaj a urob to čo najskôr, tým že dokrmuješ z fľaše problém sa prehlbuje...

Pozri si aj tento článok http://www.mamila.sk/pre-zdravotnikov/neprisava...

patka182
autor
28. jan 2015

@nataliaslivkova aj ja si odsavam a uz si pripadam ako dojnicka je to vycerpavajuce. Tak velmi chcem aby pekne papkal a jednoducho neda sa nam on doslova trpi hladom na mne. Mne to uz srdce trha a najradsej by som prestala uplne kojit. Ale snazime sa

30tnicka
29. jan 2015

@patka182 ja som tiez bola u Mekynovej, len je drahsia trochu, ale tiez mi pomohla. Od zaciatku sme mali problem s prisavanim, teraz je to ok 🙂 Urcite za poradkynou utekaj, pomoze ti.

michaela1711
29. jan 2015

Aj ja som musela dokrmovať prvého drobca umelím mliekom lebo sa nevedel prisať a vždy mi hrizol len bradavky také som ich mala ubolené takto som kojila asi pol roka a potom sa mi už aj mlieko stratilo no snažila som sa ho čo najdlhšie kojiť. A tento problém bol už v nemocnici aj tam ho museli dokrmovať lebo mi potom od hladu nemohol zaspať. Veľa síl a trpezlivosti prajem.
@patka182

patka182
autor
11. feb 2015

@michaela1711. Presne moj pripad tiez mi hi zacali dokrmovat uz v nemocnici