Zdravim, mamicky. Uz som naozaj uplne zufala, nikto mi nedokaze omoct, ani doktor, laktacna, proste nikto. Zijem s manzelom v Norsku a pred troma tyzdnami dostala dcerka oralnu vakcinu proti rotavirusu. Dovtedy som ju plne kojila bez najmensich problemov. Po vakcine sa veci zacali zhorsovat - a o tri dni mi uplne odmieta prsnik, nedokaze sa nan ani pozriet, ani sa neprisaje, absolutne nic nezabera - zmena poloh, telo na telo, proste nic. Mala Bola o dva dni dehydrovana. Zacala som si odsavat mlieko a skusila som jej dat z flase. S hrozou som zistila, ze nechce ani flasu. Skusila som jej dat niekolko druhov, odmieta vsetky. Skusila som jej dat umele mlieko, nechce ani to.
Momentalne prezivame Iba kvoli tomu ze ju krmim v spanku, co je velky problem lebo mi cez den nespi. Aj to si Iba par razy potiahne a koniec. Som uplne zufala nic nepomaha. Denne by ma vypit okolo 700ml a vypije max. 200-250, aj to po celodennom a celonocnom boji.
Denne ma okolo 2-3 pocikanych plieok a kaka aspon raz, velmi male mnozstvo.
Stretol sa s tym niekto? Ma to suvis s vakcinou? Co mozem robit?
Som zufala, v neustalom strese, neda sa mi ani ist von. Iba jej strkat flasku do ust a uspavam cely den.
vygoogli si info k dojcenskemu strajku. Stava sa to bezne, ockovanim to nie je
@ummimaryam ako dlho toto trvá? Tie 3 dní?
@ummimaryam vyskusaj lyzickou alebo striekackou
@ladybug138 skusala som, vypluva... 😟
@hipuska uz sa to tiahne vyse trochu tyzdnov. Dvakrat sme boli u doktorky a povedala ze mam skusat rozne polohy pri kojeni a ze ked bude hladna Tak sa napije. Ja nechcem cakat pokial mi dieta bude umierat od hladu a smadu aby sa napilo.
@dzinka777 vypluva. A aj keby nie, neviem si predstavit krmit ju lyzickou 100 ml niekolkokrat denne? Ved to zaberie hodiny.
@ummimaryam skusala si aj vacsiu dieru na cumli? Nas odmietal rovnako a muz mu urobil vacsiu dieru, tak zjedol vsetko - odvtedy kupujeme uz len cumle s velkou dierou. A ked toto nie, tak do perinky, zviazat ruky k sebe a striekackou
@ummimaryam to mi príde veľmi dlho. By som zase riešila dr. Dieťatko je nepokojné, cez deň nespava. Tak to dobre chapem? By som sa fakt nenechala odbiť u dr. Skúšali ste, že nech kŕmi muž?
@ummimaryam presne tento problém mala kamoška. Neviem či 3-4 mesiace kŕmila lyžičkou/striekačkou. Hrozne veľa sa naplakala...nezávidím vám. Dovtedy som o tom tiež nepočula, ale nie ste ozaj sama čo toto prežíva
Pozrela jej doktorka aj ústa? Niekedy môže byť na vine infekcia v ústach. Ale tak je to už dlhá doba. Držím palce nech to rýchlo prejde 🙏
@ummimaryam myslela som ze po trosku,ja si to neviem ani predstaviť a uprimne vam nezavidim.skusili ste aj kaucukovy cumlik u nas zabral len ten,ine cumliky deti nechceli
Laktacny štrajk? Problem v ústach?
@ummimaryam ahoj viem že už ubehol nejaký čas ale prosím ťa ako ste dopadli? Máme presne ten istý problém už niekoľko týždňov.prosim poraď 🙏
@riama123 Podarilo sa Vam vyriesit. My sme pili bez problemov z flase a teraz nic.
@mariaspi1988 u nás to poriesili až prikrmy...doteraz nemá rád mlieko, vypije ho iba v noci inak nič.skusali sme všetko .. na začiatku sa iba kojil, v treťom mesiaci mal asi nejaký štrajk , trápili sme sa mesiac...učili na fľašu...
@ummimaryam a len sa od flase/prsnika odtahuje, alebo aj place? U nas toto sposobila alergia na bielkovinu kravskeho mlieka. Ked syn vobec nechcel sat, dala som mu cumlik a ked zacal cmulat, rychlo vymenila za prsnik. Pripadala som si ako cvok, ale pomahalo to v case strajku
@ummimaryam s tymto som sa nestretla, ale neskusala si striekacku? Na mliecko? Taku siroku, to by si nemusela vsimnut, ze jej davas